Camping Karda Beach

Camping Karda Beach is gelegen op ongeveer 12 km van hoofdstad Kerkyra (Corfu-stad) op het Griekse eiland Corfu. De camping ligt op nog geen 100 meter van het kiezelstrand van Dassia. Je kunt natuurlijk ook een duik nemen in het zwembad op de camping, met een ondiep gedeelte voor de kleintjes. Geniet op je ligstoel bij het zwembad van de mooie palmbomen en de Griekse zon. De camping ligt op het vlakke terrein in een voormalige olijfboomgaard, de plaatsen zijn afgebakend voor de nodige privacy. Er is een kleine supermarkt, restaurant en bar. De sanitaire voorzieniningen zijn hier goed verzorgd. Bij de receptie kun je terecht voor het huren van o.a. scooters.

Algemene gegevens: openingsperiode: april t/m oktober, oppervlakte: 2,6 ha, totaal aantal plaatsen: 176. Jaarlijks worden de voorzieningen door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september.

al vanaf 108,- p.p.

prijzen zijn mobiel niet zichtbaar

BEKIJK PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID >

Leuk artikel? Like en deel het!

Vind je dit artikel leuk? Of heb je een vraag? Laat het mij in een reactie hieronder weten.

Je plaatst een reactie als gast

Aansprakelijk

Corfugids.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor reserveringen die gemaakt worden via onze partners. Alle reserveringen, betalingen en verdere afhandeling van de vakantie lopen via de betreffende partner. Hierbij gelden de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners.