Corfu Gids > Accommodaties > Hotel > Memento Kassiopi

Hotel Memento Kassiopi Corfu

6.8
via Zoover*
vanaf
420
300m 300 meter van het strand
1000m 1000 meter van het centrum
  • All-inclusive - Onbeperkt genieten
  • Vlakbij het strand (< 500 meter)
  • Perfect voor een familievakantie
Boek nu bij Prijsvrij
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Hotel Memento Kassiopi op Corfu – Griekenland – veel faciliteiten!

Geef jij graag een veelzijdige invulling aan je vakantie? Dan is een verblijf in Hotel Memento Kassiopi op Corfu perfect voor jou. Hier zijn namelijk meer dan voldoende faciliteiten aanwezig om je elke dag op andere wijze te vermaken. Er is een mooi zwembad aanwezig, met een sfeervolle poolbar, waarin ook de kinderen veilig kunnen spetteren. Speciaal voor hen is er onder meer ook een kinderclub met leuke activiteiten. Je kunt gebruik maken van de tennisbaan om even de energie eruit te slaan. Ga naar de bar lounge voor gezelligheid in combinatie met een lekker drankje. In de morgen kun je genieten van een goed ontbijtbuffet in het restaurant, waar je natuurlijk ook van je diner kunt gaan genieten. Het hotel beschikt over een eigen pendelbusdienst.

Ligging & omgeving Hotel Memento Kassiopi op Corfu

De directe omgeving van het hotel is sfeervol en gemoedelijk. Je verblijft hier op een afstand van 13 kilometer van luchthaven Kapodistrias. Er zijn veel goede restaurants te vinden in de omgeving, dus als jij van lekker eten houdt zit je hier zeker gebakken. Over bakken gesproken… Het mooie strand van Bataria ligt op een afstand van ongeveer 15 minuutjes. Ideaal om lekker een dagje uit te rusten en te genieten van de blauwe zee en de Griekse zon. Je kunt meerdere leuke uitstapjes in de omgeving maken, zeker als je een auto huurt. We raden je aan om minimaal 1 dag te reserveren voor een reisje naar Corfu-Stad. Hier vind je eindeloos veel winkels, terrassen, bars, restaurants, bijzondere gebouwen, bezienswaardigheden en musea. Als jij het eiland echt goed wilt leren kennen, dan mag je deze prachtige stad zeker niet overslaan!

Hotel Memento Kassiopi reserveren voor een enerverende vakantie in Griekenland

De kamers in dit leuke hotel zijn eenvoudig maar sfeervol ingericht. Op de kamer is een koelkast aanwezig. Dit is natuurlijk ideaal om op ieder moment van de dag te kunnen genieten van je eigen koude drankje, bijvoorbeeld op je privébalkon. Alle kamers hebben een leuke zithoek met een televisie en er is airco aanwezig. Er zijn onder meer familiekamers en suites. Wil jij jouw kamer in Hotel Memento Kassiopi reserveren? Vergelijk dan nu online alle prijzen en je boekt extra voordelig!

Vergelijk de aanbieders

vanaf 420
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Zoover Disclaimer: Corfu Gids toont de algemene score van Zoover. Deze beoordelingen komen van een externe bron, worden handmatig op onze website geplaatst en 1x per jaar (januari/februari) indien nodig aangepast. Aangezien de genoemde scores voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.