Appartement Loula Corfu

1500m 1500 meter van het strand
1500m 1500 meter van het centrum
  • Kleinschalig - Weg van de massa
  • In een rustige omgeving gelegen
Op dit moment geen aanbieders
Bekijk alternatieven

Voor een rustige zonvakantie op Corfu is Loula Appartementen de uitgelezen plek. Het kleinschalige complex met zwembad ligt nabij Sidari, een badplaats in het noordwesten van het eiland. Spendeer zomerse dagen aan zee en trek eropuit om kennis te maken met het Griekse bloemeneiland!

Het dichtstbijzijnde strand van Sidari ligt op ca. 1,5 km van Loula Appartementen. Hier zijn ligbedjes en parasols te huur voor een comfortabel stranddagje. Onderweg naar het strand kom je langs leuke restaurantjes, tavernes en bars en rond het strand heb je een nog ruimere keuze aan horecagelegenheden. Een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen vind je op ca. 650 m afstand van Loula Appartementen.

Corfu vraagt om ontdekt te worden. Boek tijdens je vakantie in Loula Appartementen een excursie of huur een auto en rijd zelf naar de mooiste plekjes van het eiland. Je zult je verbazen hoe groen het er is! Aanraders zijn de prachtige tweelingstranden Porto Timoni aan de noordwestkust en het gemoedelijke Corfu-Stad. Ga op ontdekking langs de vele bezienswaardigheden en smul van lokale specialiteiten op een gezellig terrasje.

Vergelijk de aanbieders

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Prijzen op de website: de prijzen op onze website zijn per persoon.
 

*Zoover Disclaimer: Corfu Gids toont de algemene score van Zoover. Deze beoordelingen komen van een externe bron, worden handmatig op onze website geplaatst en 1x per jaar (januari/februari) indien nodig aangepast. Aangezien de genoemde scores voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.