• Mijn blog

Hart verloren aan Corfu?

Hart verloren aan Corfu?

Jazeker! Dit weet ik, Miss Kerkyra, uit eigen ervaring. Het begon in 2001, mijn vriend en ik gingen, op aanraden van een kennis, voor de eerste keer naar Corfu. Corfu zou namelijk echt iets voor ons zijn volgens die kennis. Vol verwachting gingen we ernaar toe en we waren direct onder de indruk. Prachtige natuur, super lieve bevolking, mooi weer, eigenlijk konden we niets bedenken wat we niet leuk vonden. We verbleven er twee weken en toen de terugreis zich aankondigde kreeg ik een zo'n rot gevoel. Ik wilde helemaal niet naar huis, ik wilde hier blijven! Corfu had mijn hart gestolen.

Inmiddels zijn we 16 jaar verder en zijn we jaarlijks, soms zelfs 2x per jaar, naar Corfu geweest. In 2016 zijn we zelfs, na een relatie van 20 jaar, getrouwd op Corfu. Officieel voor de Griekse wet en zoals het met Griekofielen gaat, het werd een echte Griekse bruiloft. Corfu is mijn thuis, daar hoor ik. Als ik daar ben voel ik mij gelukkig. Zou ik in een vorig leven een Griekse geweest zijn? Mensen die mij persoonlijk kennen zeggen dat ik een echte Griekse ben. Ik denk dat ze gelijk hebben!

Hoe is deze website dan ontstaan? Na de eerste vakantie op Corfu besloot ik een MSN groep op te zetten en al snel bleek dat er nog veel meer mensen besmet waren met het Corfu virus. De groep groeide en ik besloot een forum op te zetten. Na een aantal jaren ontstond er een meer informatievere website. Ik werd steeds vaker door touroperators benaderd om zaken met ze te gaan doen. Inmiddels is de website uitgegroeid tot een digitale gids waar echt alles over Corfu te vinden is en hebben we een mooie selectie aan accommodaties zodat je alles op één website kunt vinden. Op de website vind je informatie, accommodaties en op het forum kun je je vragen stellen en jouw ervaringen delen. Dagelijks ben ik met deze uit de hand gelopen maar o zo leuke hobby bezig, het is zo fijn om over Corfu te kunnen schrijven en al mijn tips enz met jou te kunnen delen. Ik hoop dat je veel plezier aan mijn website zal beleven enne... heb je vragen of wil je iets delen? Neem dan gerust contact met mij op.

Leuk artikel? Like en deel het!

Vind je dit artikel leuk? Of heb je een vraag? Laat het mij in een reactie hieronder weten.

Je plaatst een reactie als gast (jouw e-mailadres zal nooit openbaar gemaakt worden)

Musthaves voor jouw Corfu vakantie!

Wandelen op Corfu

Wandelen op Corfu

met 21 rondwandelingen
Nederlandstalig
paperback € 16,95
ANWB Extra

ANWB Extra

+ grote kaart
Nederlandstalig
paperback € 10,95
Wat en Hoe

Wat en Hoe

+ hoogtepunten Corfu
Nederlandstalig
paperback € 16,95
Kaartgids

Kaartgids

combi van kaart en gids
Nederlandstalig
paperback € 10,99