Research voor boek

#1 door Rick
Research voor boek werd gestart door Rick
Beste,

Ik schrijf momenteel mijn debuutroman, een hoofdstuk speelt zich af op Corfu. Ik heb wat vragen, maar weet niet zeker of ik deze plaats in de juiste categorie, als dat zo is, mag mijn onderwerp natuurlijk worden verplaatst.

In dit hoofdstuk verliest een personage de macht over het stuur tijdens een tocht op de Pantocrator. Zij rijdt een ravijn in en komt te overlijden.
Ik zou graag willen weten welke instanties hierbij betrokken zijn. Wie onderzoekt het ongeval bijvoorbeeld als de auto mogelijk gesaboteerd is? Naar welk ziekenhuis wordt het slachtoffer gebracht en in wat voor krant verschijnen dit soort berichten?

Ik kijk uit naar uw antwoord.

Vriendelijke groet,
Rick
  • Rick
  • Onderwerp Auteur
#2 door Corfu Gids
Beantwoord door Corfu Gids in topic Research voor boek
Hi Rick,

Wat leuk dat je over Corfu schrijft! Ik heb je vraag doorgezet op onze fb-pagina , er zijn daar veel mensen uit Corfu op actief.
Meer
- #3 door Corfu Gids
Beantwoord door Corfu Gids in topic Research voor boek
Hi Rick,

Had je de reactie op fb al gezien? :)

Marloes van Geffen: Hallo....ik woon toevallig op cfu....de krant waar dit zeker ingaat komen is Enimerosi (dagelijks nieuws online) Het slachtoffer zal vervoerd worden naar de General Hospital en de politie zal hiermee verder aan de slag gaan heb ik zelf het idee. Wat leuk zeg weer een boek waar Corfu een rol in gaat spelen...Succes ermee...hoe heet het boek?
Meer