Parkeren Schiphol

Als je op vakantie gaat en je met eigen auto naar Schiphol gaat dan heb je ook een parkeerplekje nodig. Maar je wilt hier niet teveel voor betalen want het geld kun je beter aan je vakantie spenderen, toch? Nee, je wilt natuurlijk goedkoop parkeren bij Schiphol! Op Schiphol zelf is behoorlijk prijzig, maar er zijn goede alternatieven. Bij Parkos kun je alternatieve aanbieders vergelijken. Deze aanbieders richten zich op lang maar goedkoop parkeren bij Schiphol. Ze hebben geen dure kantoren of overbodige luxe waardoor jij je goedkoop kunt parkeren en zo dus geld overhoudt voor je vakantie.

Waar zitten deze aanbieders?

Ze zitten niet op Schiphol zelf, maar liggen wel op korte afstand van de luchthaven. Hierdoor hebben ze het voordeel dat ze de parkeerterreinen voordeliger kunnen huren waar jij als klant ook van profiteert.

Goedkoop is slechte kwaliteit, of niet?

Dat is een fabel! Als een klant niet tevreden is, komen zij niet meer terug en dat weten deze aanbieders. De aanbieders die Parkos aanraadt zijn gedwongen om de kwaliteit hoog te houden, ze leunen immers niet op een bekende naam en hebben ook geen continue toestroom van auto's. Deze aanbieders bieden vaak ook nog handige extra's aan voor een schappelijke prijs. Zo kun je bijv. je auto laten wassen zodat hij blinkend schoon is als jij terug komt van vakantie. Naast lage prijzen kun je dus ook uitstekende service verwachten. Ze zijn ook nog een 7 dagen per week 24 uur per dag geopend.

Hoe worden de aanbieders beoordeeld?

Wanneer je een parkeerplaats via Parkos reserveert kun je vrijblijvend een review achter laten. Gemiddeld worden de parkeeraanbieders met een 8,8 beoordeeld.

Ook leuk om te lezen:

 • Bekijk het aanbod Corfu accommodaties: appartementen | hotels | villa's
 • Top 3 Corfu zonvakantie aanbieders: Sunweb | de Vakantiediscounter | Prijsvrij

  Goed artikel? Like en deel het!

  Musthaves voor jouw Corfu vakantie!

  Wandelen op Corfu

  Wandelen op Corfu

  met 21 rondwandelingen
  Nederlandstalig
  paperback € 16,95
  ANWB Extra

  ANWB Extra

  + grote kaart
  Nederlandstalig
  paperback € 10,95
  Wat en Hoe

  Wat en Hoe

  + hoogtepunten Corfu
  Nederlandstalig
  paperback € 16,95
  Kaartgids

  Kaartgids

  combi van kaart en gids
  Nederlandstalig
  paperback € 10,99