Taxivervoer

Taxivervoer

Corfu Taxi & Transfer Services (C.T.T.S) is de grootste en meest betrouwbare taxi-dienstverlener op Corfu. Het bedrijf werd in 1983 opgericht en was één van de allereerste radio taxi netwerken van Griekenland. Ze bedienen 24/7 en het gehele jaar door de inwoners en bezoekers van Corfu.

Rijden er veel taxi's rond?

Ja, er zijn meer dan genoeg taxi's die allemaal voorzien zijn van de nieuwste technologieën. De chauffeurs zijn Engels sprekend, professionel, deskundig en vriendelijk. Ze zijn bereid om aan alle verzoeken van de klanten te voldoen. Er zijn tevens speciale rolstoel taxi's beschikbaar.

Welk telefoonnummer kan ik bellen om een taxi te bestellen?

Heb je een taxi nodig, dan kun je bellen met +30-26610-33811. Overal zie je wachtende taxi's staan, je kunt gerust een chauffeur aanspreken en vragen of hij "vrij" is. De belangrijkste taxistandplaats bevindt zich in het midden van de Esplanade.

Wat kost gemiddeld een taxirit?

De meeste taxichauffeurs gebruiken de meters niet, spreek daarom duidelijk een prijs af vóórdat de rit begint. Zo voorkom je dat je aan het eind ineens een hogere prijs moet betalen. Op de website van de Corfutaxi kun je vooraf bekijken wat de rit gaat kosten. Handig toch?

Waar vind ik het hoofdkantoor?

Het hoofdkantoor zit in Corfu-stad. Daarnaast hebben ze servicepunten en taxi-stations op de luchthaven van Corfu en in de haven van Corfu.

Waar zit het kantoor op de luchthaven?

Je vindt de bemande balie van CorfuTaxi in de aankomsthal. Wanneer je de aankomsthal verlaat zit het kantoor aan de linkerkant.

Kun je ook een sightseeing tour boeken bij de taxi?

Jazeker, ze bieden vele tours aan. Hun lokale expertise en vriendelijkheid maken jouw Corfu Sightseeing Tour het beste deel van jouw cruise of vakantie.

Kunnen ze me ook naar het strand brengen?

Dat kan zeker. Geef het strand van jouw keuze door en ze brengen je er op het gewenste tijdstip naar toe en halen je op een vooraf afgesproken tijdstip weer op om terug te keren naar jouw cruiseschip of accommodatie. Ze bieden een zeer betrouwbare service tegen zeer bescheiden prijzen.

Goed artikel? Like en deel het!

Vind je dit artikel leuk? Of heb je een vraag? Laat het mij in een reactie hieronder weten.

Je plaatst een reactie als gast (jouw e-mailadres zal nooit openbaar gemaakt worden)

Musthaves voor jouw Corfu vakantie!

Wandelen op Corfu

Wandelen op Corfu

met 21 rondwandelingen
Nederlandstalig
paperback € 16,95
ANWB Extra

ANWB Extra

+ grote kaart
Nederlandstalig
paperback € 10,95
Wat en Hoe

Wat en Hoe

+ hoogtepunten Corfu
Nederlandstalig
paperback € 16,95
Kaartgids

Kaartgids

combi van kaart en gids
Nederlandstalig
paperback € 10,99