Corfu Aquarium

Corfu Aquarium
Plaats: Paleokastritsa
Ligging: Midden-Corfu
Toeristische voorzieningen: veel
Bereikbaar met eigen vervoer of ov: groene bus vanuit Corfu-stad

Corfu Aquarium biedt een fascinerende manier om de onderwaterwereld van het Middellandse Zee leven te verkennen! Je kunt veel soorten in het aquarium zien zwemmen. Vind je vissen en reptielen ook zo fascinerend? Dan krijg je nu een geweldige kans om ze van dichtbij te gaan bekijken. Corfu aquarium heeft de grootste collectie van Griekenland. Bij ieder soort hangt een kaart waarop algemene informatie over het dier staat en niet geheel onbelangrijk...hoe gevaarlijk hij is. Maar wees gerust, alle reptielen zitten veilig achter slot en grendel en ontsnappen is er dus niet bij.

* 500m² hal * 70 locale vissoorten * 50.000 lt zeewater * 20 zeewater aquariums * 25 reptielen soorten

Waar vind je Corfu Aquarium?
In Paleokastritsa, bij de grote parkeerplaats. Tel: (+30)6974496341. Ook leuk om te doen: een combinatieticket kopen. Hiermee krijg je toegang tot het aquarium én een tocht met de glasbodemboot "Nemo".

Leuk artikel? Like en deel het!

Vind je dit artikel leuk? Of heb je een vraag? Laat het mij in een reactie hieronder weten.

Je plaatst een reactie als gast (jouw e-mailadres zal nooit openbaar gemaakt worden)

Musthaves voor jouw Corfu vakantie!

Wandelen op Corfu

Wandelen op Corfu

met 21 rondwandelingen
Nederlandstalig
paperback € 16,95
ANWB Extra

ANWB Extra

+ grote kaart
Nederlandstalig
paperback € 10,95
Wat en Hoe

Wat en Hoe

+ hoogtepunten Corfu
Nederlandstalig
paperback € 16,95
Kaartgids

Kaartgids

combi van kaart en gids
Nederlandstalig
paperback € 10,99
jQuery('a[href*="https://"]:not([href*="https://www.corfugids.nl"],[href*="https://www.griekenlandzonvakanties.nl/"],[href*="https://www.traveltroef.nl/"],[href*="https://www.aviclaim.nl/tui-vertraging/"],[href*="https://parakalo.wordpress.com/"],[href*="https://www.eigenwijzereizen.nl/themas/fietsreizen.html"],[href*="https://travelersmagazine.nl"],[href*="https://www.griekenlandontdekker.nl/"],[href*="https://www.spottingwildlife.com/dieren-in-griekenland.html/"],[href*="https://www.reizendoejezo.nu/hoogtepunten.html/"] )').attr({target="_blank” rel="nofollow" }); jQuery(function(){ jQuery('.yoo-zoo.blog-uikit.blog-uikit-tag .uk-article li.element-itemlink a').addClass('uk-button uk-button-primary uk-border-rounded'); });