Fotograferen

Fotograferen

Het woord fotografie betekent letterlijk "schrijven met het licht" en komt van het Griekse woord "phos" dat licht en grafisch betekend. Dankzij het mooie licht is fotograferen op Corfu een waar genot!

Er is een goede reden waarom dit zo is. Allereerst is het gebrek aan luchtvervuiling één van de belangrijkste factoren die de kwaliteiten van het licht ten goede komt en de heldere kleur komt door de afwezigheid van stof. Deze twee schijnbare kleine factoren staan ​​voor heldere blauwe lucht en heldere kleuren.

Maar er is meer voor de lichtkwaliteit van Corfu. Vochtigheid kan een vriend of vijand zijn, afhankelijk van de onderwerpen die je fotografeert. Hoge vochtigheidsniveaus zorgen voor zacht licht dat fantastisch is voor portretten, terwijl droge lucht scherp licht creëert dat ideaal is voor landschappen en sport. Tijdens je verblijf zul je waarschijnlijk alle vochtigheidsniveaus tegenkomen, aangezien het typische weerpatroon in de zomer een paar dagen sterke, koele en uitzonderlijk droge dagen kent, gevolgd door een paar dagen met geleidelijk toenemende vochtigheid waarna de cyclus weer opnieuw begint.

En dan hebben we nog de wolken. Het hele jaar door is de lucht voortdurend een doek van kunst. Je kan een heel jaar doorbrengen door gewoon wolken te fotograferen of ze gewoon als prachtige achtergrond te gebruiken. Wat betreft onderwerpen is het zinloos om deze apart te benoemen. Er is gewoon zo veel te fotograferen. Je zou kunnen beginnen met de oude stad met zijn smalle straatjes en mix van Britse, Venetiaanse, Oostenrijkse en Franse architectuur, de vesting en historische monumenten, de stranden, de bergen, de rustieke dorpjes, de fauna, landschappen, cultuur, kunst ... de lijst is onuitputtelijk. Tip: zorg ervoor dat je genoeg geheugen hebt en een back-up kunt maken.

Bekijk het aanbod Corfu accommodaties: naar appartementen > | naar hotels > | naar villa's >

Leuk artikel? Like en deel het!

Vind je dit artikel leuk? Of heb je een vraag? Laat het mij in een reactie hieronder weten.

Je plaatst een reactie als gast (jouw e-mailadres zal nooit openbaar gemaakt worden)

Musthaves voor jouw Corfu vakantie!

Wandelen op Corfu

Wandelen op Corfu

met 21 rondwandelingen
Nederlandstalig
paperback € 16,95
ANWB Extra

ANWB Extra

+ grote kaart
Nederlandstalig
paperback € 10,95
Wat en Hoe

Wat en Hoe

+ hoogtepunten Corfu
Nederlandstalig
paperback € 16,95
Kaartgids

Kaartgids

combi van kaart en gids
Nederlandstalig
paperback € 10,99
jQuery('a[href*="https://"]:not([href*="https://www.corfugids.nl"],[href*="https://www.griekenlandzonvakanties.nl/"],[href*="https://www.traveltroef.nl/"],[href*="https://www.aviclaim.nl/tui-vertraging/"],[href*="https://parakalo.wordpress.com/"],[href*="https://www.eigenwijzereizen.nl/themas/fietsreizen.html"],[href*="https://travelersmagazine.nl"],[href*="https://www.griekenlandontdekker.nl/"],[href*="https://www.spottingwildlife.com/dieren-in-griekenland.html/"],[href*="https://www.reizendoejezo.nu/hoogtepunten.html/"] )').attr({target="_blank” rel="nofollow" }); jQuery(function(){ jQuery('.yoo-zoo.blog-uikit.blog-uikit-tag .uk-article li.element-itemlink a').addClass('uk-button uk-button-primary uk-border-rounded'); });