Hydropolis

Hydropolis
Plaats: Acharavi
Ligging: Noord-Corfu
Toeristische voorzieningen: veel
Bereikbaar met eigen vervoer of ov: groene bus vanuit Corfu-stad

Hydropolis is het nieuwste waterpretpark op Corfu, de enige in het noorden van het eiland, en veel meer dan alleen een waterpretpark! Het park is 30.000 vierkante meter groot en gelegen op 35 kilometer van van Corfu-stad, in het dorp Acharavi. Het park heeft niet alleen glijbanen en zwembaden, maar biedt ook alle faciliteiten van een complete sport- en vrijetijdscentrum. In het hart van het park is het zwembad complex, dat 9 grote glijbanen, zoals Rodelen (102m), de Double Multi-Run, de Hydro Tube (98m), de Free Fall (nieuw), de Space Bowl (nieuw, uniek in Griekenland, 9m diameter), de Kamikaze (nieuw, halve golf) en de Lazy River (180m, de snelste in Corfu) heeft. Hydropolis is dankzij de speciale voorzieningen voor kinderen een paradijs voor de jongeren. Er is een kinderbad met glijbanen, een avontuurlijke speeltuin in het water, een boerderij met paarden, struisvogels, ganzen, eenden, enz.

Verder kun je er water volleyballen, aquarobics, tennis, basketbal/volleybal, beach-volleybal, beachsoccer, handballen en tafeltennis spelen. Of maak gebruik van de volledig ingerichte outdoor fitnessruimte. Ook aan de minder actieven onder ons is gedacht en zo is er voor iedereen wat te doen. En natuurlijk kun je ook de tijd nemen om te genieten van koffie, frisdrank, ijs of eten in het restaurant. Het park heeft 70 activiteiten en diensten die de hele dag beschikbaar zijn. Zoals een minimarket, kluisjes, kluisjes en een volledig uitgeruste ziekenhuis met speciaal opgeleid personeel. Gekwalificeerde badmeesters houden toezicht op het zwembad.

Hydropolis is gemakkelijk te bereiken doordat de bus van Kassiopi - Sidari stopt bij een halte op slechts een paar meter afstand. Het waterpark ligt op een paar minuten lopen van het centrum van Acharavi en op 10 minuten rijden van Kassiopi. Er is een grote parkeerplaats beschikbaar. Dagelijks geopend van 10:30–18:30 | Telefoon: +30 2663 064000

Leuk artikel? Like en deel het!

Vind je dit artikel leuk? Of heb je een vraag? Laat het mij in een reactie hieronder weten.

Je plaatst een reactie als gast (jouw e-mailadres zal nooit openbaar gemaakt worden)

Musthaves voor jouw Corfu vakantie!

Wandelen op Corfu

Wandelen op Corfu

met 21 rondwandelingen
Nederlandstalig
paperback € 16,95
ANWB Extra

ANWB Extra

+ grote kaart
Nederlandstalig
paperback € 10,95
Wat en Hoe

Wat en Hoe

+ hoogtepunten Corfu
Nederlandstalig
paperback € 16,95
Kaartgids

Kaartgids

combi van kaart en gids
Nederlandstalig
paperback € 10,99