Madalena

Madalena

Dagelijkse tochten vanuit Gouvia met kapitein Spyros. Toilet aanwezig op de Madalena!

Dinsdag & Vrijdag: naar Kassiopi. De Madalena vaart naar het Noorden, naar het vissersdorpje Kassiopi. Hier heb je 2,5 de tijd om het dorpje te verkennen, iets te gaan eten of om te winkelen. Hierna gaan jullie Dassia, Ipsos, Barbati en Kouloura bezoeken en voor diegene die dat willen kan er gezwommen worden in Nissaki. De bootreis is inclusief: koffie, fruit, frisdrank en wijn.

  • vertrek 10:30 / terugkomst 17:00
  • prijs: volwassenen 20,- , kinderen 10,- , kinderen onder de 5 jaar: gratis

Elke vrijdagavond: Corfu bij avond. De Madalena vaart richting het Zuiden, voorbij Vidos eiland richting de oude haven van Corfu, om het Oude en Nieuwe fort en de historische binnenstad te gaan bezichtigen. De wandeltocht in de Oude stad duurt ongeveer 2,5 uur. 

  • vertrek 18:15 / terugkomst 23:15
  • prijs: volwassenen 11,- , kinderen 5,50 , kinderen onder de 5 jaar gratis

Maandag, Woensdag en Zaterdag: B.B.Q.: ga met de Madalena mee voor een B.B.Q. op het strand. Jullie gaan naar een mooi strand ten noorden van Corfu. Er is souvlaki, worstjes, Griekse salade, tzatziki, brood, plaatselijke wijn en frisdrank. Op de terugweg passeren jullie San Stefanos en wordt er gestopt voor een verfrissende duik. 

  • vertrek 10:30 / terugkomst 17:00
  • prijs: volwassenen 25,- , kinderen 12,- , kinderen onder de 5 jaar: gratis

Elke donderdag & zondag: naar Benitses: vanuit Gouvia vaart de Madalena richting Corfu-stad, voorbij Vidos eiland, het Oude fort en de baai van Garitsa en zo verder langs het muizeneiland (pontikonissi) en de brug van de Kaiser totdat de boot bij het prachtige dorpje Benitses aankomt. Hier blijven jullie 2,5 uur en kun je de omgeving gaan verkennen. Op de terugweg wordt er gestopt bij Vidos eiland en kun je lekker gaan zwemmen. Bootreis inclusief: koffie, fruit, frisdrank en wijn.

  • vertrek: 10:30 / terugkomst 17:00
  • prijs: volwassenen 20,- , kinderen 10,- , kinderen onder de 5 jaar: gratis.

Leuk artikel? Like en deel het!

Vind je dit artikel leuk? Of heb je een vraag? Laat het mij in een reactie hieronder weten.

Je plaatst een reactie als gast (jouw e-mailadres zal nooit openbaar gemaakt worden)

Musthaves voor jouw Corfu vakantie!

Wandelen op Corfu

Wandelen op Corfu

met 21 rondwandelingen
Nederlandstalig
paperback € 16,95
ANWB Extra

ANWB Extra

+ grote kaart
Nederlandstalig
paperback € 10,95
Wat en Hoe

Wat en Hoe

+ hoogtepunten Corfu
Nederlandstalig
paperback € 16,95
Kaartgids

Kaartgids

combi van kaart en gids
Nederlandstalig
paperback € 10,99
jQuery('a[href*="https://"]:not([href*="https://www.corfugids.nl"],[href*="https://www.griekenlandzonvakanties.nl/"],[href*="https://www.traveltroef.nl/"],[href*="https://www.aviclaim.nl/tui-vertraging/"],[href*="https://parakalo.wordpress.com/"],[href*="https://www.eigenwijzereizen.nl/themas/fietsreizen.html"],[href*="https://travelersmagazine.nl"],[href*="https://www.griekenlandontdekker.nl/"],[href*="https://www.spottingwildlife.com/dieren-in-griekenland.html/"],[href*="https://www.reizendoejezo.nu/hoogtepunten.html/"] )').attr({target="_blank” rel="nofollow" }); jQuery(function(){ jQuery('.yoo-zoo.blog-uikit.blog-uikit-tag .uk-article li.element-itemlink a').addClass('uk-button uk-button-primary uk-border-rounded'); });