Zeilen

Zeilen

Dat Corfu dé parel van de Ionische zee is weten de meeste wel maar dat Corfu ook enorm populair is bij Nederlandse zeilers is minder bekend. Het zeilgebied is beschut maar heeft een weids en open karakter en straalt een heerlijke rust uit. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid wanneer je midden op de zee drijft, rond dobberd, een duik neemt, rondvaart of een stuk zwemt. De hoeveelheid masten die je op Corfu ziet zijn het bewijs dat het een waar zeilparadijs is. Wind en water zijn simpelweg vereisten, maar er zijn veel meer eisen waardoor zeilen zo aangenaam mogelijk wordt en dat een bestemming een hotspot wordt voor de meest exclusieve jachten ter wereld. Je hebt mooie baaien nodig, veel plaatsen om te ankeren en te docken, comfortabel weer, om maar een paar te noemen. Corfu heeft dit alles en meer.

Gezellig, veilig en gemakkelijk… Zelf flottieljezeilen in Corfu

Corfu is gelegen in de Ionische zee, dat een deel is van de Middellandse zee. Zeilend over de Ionische zee zie je aan de ene kant het prachtige Corfu met zijn stranden, dorpjes en gezellige haventjes. Kijk je de andere kant op dan zie de prachtig blauwe Ionische zee, die bekend staat als de mooiste en helderste zee van Europa! Al zeilend zul je bijzondere plekjes gaan ontdekken. De zeilroutes zijn zeer gevarieerd en voeren langs gezellige toeristenplaatsjes en pitoreske haventjes.

Zeilavontuur voor de kinderen, ontspanning voor de ouders...Family Sailing Corfu

Er zijn diverse mogelijkheden om te gaan zeilen, zo kun je zelfstandig een zeiljacht huren of onder begeleiding van een ervaren kapitein gaan zeilen. Je kunt flottielje zeilen, meezeilen of barboat zeilen. Je ziet het, er is meer dan keuze genoeg. Er zijn veel zeilaanbieders op Corfu, teveel om allemaal te benoemen. Wij hebben zelf zeer goede ervaringen met Amorgos. Het team van Amorgos zal er alles aan doen om je een geweldige zeilervaring te bezorgen.

Ook leuk om te lezen:

Leuk artikel? Like en deel het!

Vind je dit artikel leuk? Of heb je een vraag? Laat het mij in een reactie hieronder weten.

Je plaatst een reactie als gast (jouw e-mailadres zal nooit openbaar gemaakt worden)

Musthaves voor jouw Corfu vakantie!

Wandelen op Corfu

Wandelen op Corfu

met 21 rondwandelingen
Nederlandstalig
paperback € 16,95
ANWB Extra

ANWB Extra

+ grote kaart
Nederlandstalig
paperback € 10,95
Wat en Hoe

Wat en Hoe

+ hoogtepunten Corfu
Nederlandstalig
paperback € 16,95
Kaartgids

Kaartgids

combi van kaart en gids
Nederlandstalig
paperback € 10,99