Corfu is al jaren een populair vakantie eiland. En niet voor niks, het heeft voor iedereen genoeg te bieden! Wie eenmaal op Corfu geweest is heeft grote kans het Corfu-virus op te lopen en er steeds naar terug te willen. Corfu heeft je in haar greep! Omdat Corfu zo populair is is het vinden van een geschikte accommodatie geen enkel probleem. Er is een ruime keuze aan appartementen, hotels, villa's, vakantiehuizen en campings.

Corfugids heeft het beste aanbod aan accommodaties op Corfu door de samenwerking met diverse touroperators. Alle accommodaties vind je in onderstaande categorieën. Het aanbod wordt regelmatig gecontroleerd op beschikbaarheid en waar nodig aangepast en aangevuld.

Waar staan de gebruikte afkortingen voor? LG = logies, LO = logies en ontbijt, HP = halfpension, VP = volpension, ALL = all-inclusive


Aansprakelijk

Corfugids.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor reserveringen die gemaakt worden via onze partners. Alle reserveringen, betalingen en verdere afhandeling van de vakantie lopen via de betreffende partner. Hierbij gelden de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners.