Vakantie Agios Gordios

Filter

Bestemming

Alle regio's >

Verzorging

Accommodatietype

Thema

Beoordeling

Sterren

Afstand tot centrum

Afstand tot strand

Faciliteiten

Kinderfaciliteiten

Goedkope vakantie Agios Gordios op Corfu?

Agios Gordios (Άγιος Γόρδιος) is gelegen aan de zuidwestkust van Corfu op zo’n 17 km van Corfu stad. In de hoofdstraat van dit traditionele dorp vind je verschillende restaurants, winkeltjes en bars. Het gezellige dorp ligt aan één van de mooiste stranden van Corfu. Als je op zoek bent naar een dorp met een echt traditioneel Grieks karakter boek dan snel jouw vakantie naar Agios Gordios.

Voordelig naar Agios Gordios op Corfu

Loop je de hoofdstraat van Agios Gordios helemaal uit dan kom je vanzelf uit bij het prachtige lange zandstrand waar je vele faciliteiten vind. Zo kun je er diverse watersporten beoefenen, zoals waterskiën en parasailing. Snorkelen is ook een leuk idee, dankzij de rotsachtige kust is er een waar paradijs onder water ontstaan. Het strand is perfect voor gezinnen met kinderen dankzij het langzaam aflopende water. Aan het einde van de dag geniet je in één van de restaurants van een heerlijke maaltijd. Waarom nog langer wachten? Boek nu jouw zonvakantie voordelig bij Corfu Gids!

Bestemmingsinformatie

Weer Agios Gordios

Het klimaat op Corfu is Mediterraneans wat betekend dat de zomers droog én warm zijn. Met een gemiddelde temperatuur van tussen de 25 en 30 graden, veel zonuren en nihil kans op regen is het prima vertoeven in Agios Gordios. Op de heetste uren van de dag zorgt een lekker zeebriesje voor de nodige verkoeling.

Bezienswaardigheden & activiteiten Agios Gordios

Agios Gordios is gelegen in een bosrijk gebied, aan de voet van een berg. De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen. Al wandelend ontdek je de traditionele buurdorpjes waar je kunt genieten van de Griekse sfeer én gastvrijheid. Iets verder weg? Met een huurauto trek je er gemakkelijk op uit om bijv. het Achilleion te gaan bewonderen of een dagje in Corfu stad door te brengen. Vervelen is er niet bij tijdens jouw vakantie, er valt meer dan genoeg te ontdekken in Agios Gordios en omgeving.

Appartementen, hotels & vakantiehuizen Agios Gordios

Alleen het beste is goed genoeg, toch? Daarom bieden wij alleen de beste accommodaties in Agios Gordios aan zodat jij kunt gaan genieten van een fantastische vakantie in een leuk vakantieverblijf.

Vergelijk aanbieders Agios Gordios

Zoveel aanbieders, zoveel prijzen. Je zou bijna door de prijzen het bos niet meer zien. We helpen je daarom graag een handje. We werken met alle aanbieders samen waardoor je bij Corfu Gids heel gemakkelijk alle prijzen vergelijkt en de goedkoopste vakantie in Agios Gordios kunt boeken.

Disclaimer: Beoordelingen van Zoover
De beoordelingen van Zoover die hier worden vermeld, dienen uitsluitend ter informatie. Deze zijn subjectief en kunnen variëren. Wij adviseren om voor de meest actuele informatie direct Zoover te raadplegen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze beoordelingen.

Disclaimer: Afstanden tot locaties
De afstanden tot het strand, restaurant, bushalte en andere vermelde locaties zijn verkregen via Google Maps. Deze informatie is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan variëren door actuele omstandigheden zoals verkeer en routeomstandigheden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte afstanden altijd exact zijn. Gebruik deze informatie op eigen risico en raadpleeg Google Maps voor de meest actuele en gedetailleerde routebeschrijvingen.

Disclaimer: Accommodatie informatie
Onze informatie is afkomstig van de website van de accommodatie. Bij gebrek aan een eigen website raadplegen wij de reisaanbieder voor details. Houd er rekening mee dat er soms verschillen kunnen zijn tussen de informatie op de website van de accommodatie en die van de touroperator.