Corfu Gids > Accommodaties > Appartement > Summer Dream

Appartement Summer Dream Corfu

5.1
via Zoover*
m meter van het strand
50m 50 meter van het centrum
  • Vlakbij het strand (< 500 meter)
  • In een rustige omgeving gelegen
  • Geniet van de Griekse gastvrijheid
  • Vlakbij Agios Gordios centrum (< 500 meter)
Op dit moment geen aanbieders
Bekijk alternatieven

Appartement Summer Dream op Corfu – Griekenland – geniet van zeezicht!

Tijd voor zomerdromen tijdens je vakantie in Griekenland? Appartement Summer Dream maakt al je dromen van een zonnige strandvakantie waar! Deze mooie accommodatie, met zowel appartementen als studios, ligt op slechts 50 meter van het strand. Dat betekent dat je vanaf je balkon niet alleen kunt genieten van een schitterend uitzicht op zee, maar dat je de zee ook kunt ruiken en horen. Als dat geen ultiem strandgevoel is! Dit gezellige complex is te vinden in de indrukwekkende omgeving van Agios Gordis, waar je kunt genieten van rust, ruimte en ontspanning. De vriendelijke eigenaar geeft je direct bij aankomst het gevoel dat je echt welkom bent. Er is helaas geen zwembad, maar geen zorgen! Je mag gratis gebruik maken van het zwembad van de buren, op slechts 80 meter afstand. Wil jij genieten van een heerlijk ontspannen vakantie in Griekenland, waarbij het je aan niets zal ontbreken? Dan kun je nu deze fijne accommodatie op Corfu reserveren!

Ligging & omgeving Appartement Summer Dream op Corfu

Agios Gordis heeft een prachtig strand waar je eindeloos kunt genieten van zon, zee en vertier aan de kust. Het mooie is dat je vanaf je vakantieverblijf echt maar een paar stappen hoeft te zetten om je tenen te begraven in het zand van dit sfeervolle strand. Heerlijk! Je hoeft ook maar een korte wandeling te maken naar het centrum van Agios Gordis, waar je onder meer supermarkten, winkeltjes en gezellige horecagelegenheden vindt. De eerste supermarkt en horecagelegenheid tref je aan op 600 meter van de accommodatie. Corfu-Stad is een fantastisch uitje om te maken en is met een huurauto of het OV bereikbaar in een uurtje. Op slechts een kleine 5 kilometer van het complex kun je een bezoekje brengen aan het paleis van Sissi (het Achilleion), wat ook zeker aan te raden is!

Appartement Summer Dream reserveren voor een echte strandvakantie!

Als jij je ontspannen vakantie doorbrengt in dit complex op Corfu, dan weet je zeker dat je een superfijne, enerverende en relaxte vakantie tegemoet gaat. Zowel de studio’s als de appartementen zijn goed uitgerust met alles wat je nodig hebt en bieden een comfortabele inrichting. De volledig uitgeruste keuken zorgt ervoor dat je ook lekker zelf kunt koken, maar natuurlijk alleen als je daar zin in hebt. Het is jouw vakantie! Wil jij ook genieten van uitzicht op zee vanaf je ruime balkon? Vergelijk dan nu de tarieven van Appartement Summer Dream op Corfu! Je kunt direct reserveren!

“,”

Vergelijk de aanbieders

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer: Beoordelingen van Zoover
De beoordelingen van Zoover die hier worden vermeld, dienen uitsluitend ter informatie. Deze zijn subjectief en kunnen variëren. Wij adviseren om voor de meest actuele informatie direct Zoover te raadplegen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze beoordelingen.

Disclaimer: Afstanden tot locaties
De afstanden tot het strand, restaurant, bushalte en andere vermelde locaties zijn verkregen via Google Maps. Deze informatie is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan variëren door actuele omstandigheden zoals verkeer en routeomstandigheden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte afstanden altijd exact zijn. Gebruik deze informatie op eigen risico en raadpleeg Google Maps voor de meest actuele en gedetailleerde routebeschrijvingen.

Disclaimer: Accommodatie informatie
Onze informatie is afkomstig van de website van de accommodatie. Bij gebrek aan een eigen website raadplegen wij de reisaanbieder voor details. Houd er rekening mee dat er soms verschillen kunnen zijn tussen de informatie op de website van de accommodatie en die van de touroperator.