Over Corfu Gids, jouw digitale reisgids

Corfu Gids > Over Corfu Gids, jouw digitale reisgids

In 2001 ging ik samen met mijn vriend voor het eerst op vakantie naar Griekenland. Onze bestemming was Corfu. Dit bleek een fantastisch keuze te zijn. Al op de eerste dag had ik het gevoel “ik ben thuis”. Waarom? De enorm gastvrije bevolking, de gemoedelijke sfeer, het heerlijke eten en de prachtige natuur.

Sinds 2001 zijn we elk jaar naar Corfu terug gegaan en verblijven altijd bij appartement Spyridoula in Gouvia. Inmiddels hebben we ook een aantal andere Griekse eilanden bezocht maar Corfu is en blijft ons “thuis”. Onze grote droom is om ooit op Corfu te kunnen gaan wonen.

Omdat het me leuk leek om mijn Corfu passie met andere te delen zette ik in 2005 deze website op. Destijds onder de naam Corfu forum maar inmiddels heb ik dat veranderd in Corfu Gids. De website is uitgegroeid tot dé plek waar je echt alles over Corfu kunt vinden.

In 2016 zijn we getrouwd op Corfu. Een mooie bezegeling op onze destijds 20e jarige relatie. En natuurlijk moest het een echt Griekse bruiloft worden. De familie Argyros (van appartement Spyridoula) heeft alles tot in de puntjes geregeld. Een betere bruiloft hadden we ons niet kunnen wensen.

Ondanks dat we al veel gezien hebben op Corfu ontdekken we toch steeds weer nieuwe dingen. Al onze ontdekkingen willen we natuurlijk graag met jou delen en dat doen we op Corfu Gids.

Veel liefs van ons xxx

Waarom kiezen voor Corfu Gids

Accommodaties

Ontdek alle accommodaties op Corfu. Uitgebreid aanbod in samenwerking met alle bekende touroperators (ANVR & SGR aangesloten)

Ontdek Corfu

Ontdek het prachtige eiland Corfu. Bang om je te vervelen tijdens de vakantie? Met onze tips zal dat zeker niet gaan gebeuren!

Informatie

Op zoek naar informatie over Corfu? Corfu Gids is jouw digitale reisgids waar je alles kunt vinden voor een geslaagde vakantie op Corfu.