Reisgids Corfu

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Eindelijk is het zover, je gaat op vakantie naar Corfu! En je wilt natuurlijk alles uit je vakantie halen, toch? Op Corfu Gids vind je uiteraard óók alle informatie over Corfu, maar het is altijd handig om een papieren reisgids mee te nemen. Het voordeel van een reisgids is dat er veel nuttige informatie zoals o.a. valuta, nuttige adressen en plaats informatie in staat. Vaak staan in de meeste reisgidsen leuke autoroutes die je langs hoogtepunten voert en ook langs de minder toeristische plekken. Het nadeel van een reisgids is dat het niet up to date is, dit in tegenstelling tot deze website. Een reisgids geeft aan waar je moet zoeken en in combinatie met mijn website kom je al heel ver. Hieronder vind je de door mij aanbevolen reisgidsen en een wandelgids.

NAAR HET COMPLETE OVERZICHT CORFU REISGIDSEN >

ANWB Extra Reisgids

In de ANWB Extra reisgids Corfu staat veel informatie over de bezienswaardigheden, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. Er staat een selectie in van 15 hoogtepunten, voor als je de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. Er zit een handige uitneembare kaart in.
 

Lannoo’s kaartgids – Korfoe

De Lannoo’s kaartgids Corfu is de perfecte combinatie van een kaart en gids. Alles wat je moet weten over Corfu vind je er in. Van topattracties, verlaten wandelpaden, de leukste bezienswaardigheden, beste restaurants, winkels en activiteiten. Alles is overzichtelijk ingedeeld in regio’s.
 

Wandelen op Corfu

Dit is toch wel één van mijn favoriete Corfu boeken. Ik kan je dit boek zeker aanraden als je net als ik van wandelen houdt. In de gids staan 21 wandelingen die duidelijk beschreven zijn. Ze bieden een kijkje in al het moois dat Corfu te bieden heeft. Trek erop uit en ontdek de andere kant van Corfu in je eigen tempo.
 

Wat & Hoe Korfoe reisgids

De Wat en Hoe Hoogtepunten – Korfoe reisgids is de ideale reisgids. Met uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. De top 10 selectie én beste hotspots zorgen ervoor dat je niet mist. Alle informatie die je nodig hebt voor jouw Corfu vakantie vind je in deze reisgids.