*Wandelgids*

Wandelen op Corfu met deze NL-gids | 21 rondwandelingen | Corfu

Corfu is een fantastische bestemming voor wandelaars. Het wordt niet voor niets het "groenste stukje van Griekenland" én het bloemeneiland genoemd. En dat kan ik uit eigen ervaring beamen! Ik kom inmiddels al heel wat jaren op Corfu en wandelend tussen de olijfgaarden en bloemvelden ontdek ik steeds weer nieuwe plekjes.

Je kunt het gehele seizoen wandelen op Corfu, persoonlijk geef ik de voorkeur aan mei/juni en/of september. De temperaturen zijn dan aangenaam en niet zo hoog als in juli/augustus. In 2011 heb ik het boekje: wandelen op Corfu aangeschaft. Nu, een aantal jaar later, heb ik van de 21 routes er al 10 gelopen en wat heb ik ervan genoten. Er staan heel veel wandelingen in, variërend van licht tot zwaar. De beschrijvingen zijn duidelijk en niet geheel onbelangrijk ... ze kloppen. Dit boekje brengt je naar plekken waar maar weinig toeristen komen. Vergeet vooral ook niet te genieten van al het moois om je heen! MEER INFO EN BESTELLEN >

Ook leuk om te lezen:

 • Bekijk het aanbod Corfu accommodaties: appartementen | hotels | villa's
 • Leuk artikel? Like en deel het!

  Reacties (1)

  • Miss Kerkyra

   24 mei 2017 op 12:01 | #

   Enkele jaren geleden hebben wij dit boek aangeschaft en ieder jaar wanneer we op Corfu zijn doen we 2 of 3 wandelingen uit het boekje. Ondanks dat wij al ruim 14 jaar op Corfu komen en al heel veel gezien hebben ontdekken we dankzij dit boek nog steeds voor ons nieuwe plekjes. Ons doel is om ook de zwaarste route (nr. 12) te gaan doen, die bewaren we voor het laatst. De Pantokrator zijn we al dikwijls op gegaan met de scooter, maar lopend lijkt ons ook een mooie ervaring. We kunnen iedereen aanraden die Corfu op een andere manier wilt ontdekken om dit boekje aan te schaffen, je zult er geen spijt van krijgen!

   antwoord

  Vind je dit artikel leuk? Of heb je een vraag? Laat het mij in een reactie hieronder weten.

  Je plaatst een reactie als gast (jouw e-mailadres zal nooit openbaar gemaakt worden)

  Musthaves voor jouw Corfu vakantie!

  Wandelen op Corfu

  Wandelen op Corfu

  met 21 rondwandelingen
  Nederlandstalig
  paperback € 16,95
  ANWB Extra

  ANWB Extra

  + grote kaart
  Nederlandstalig
  paperback € 10,95
  Wat en Hoe

  Wat en Hoe

  + hoogtepunten Corfu
  Nederlandstalig
  paperback € 16,95
  Kaartgids

  Kaartgids

  combi van kaart en gids
  Nederlandstalig
  paperback € 10,99