Corfu Gids > Accommodaties > Hotel > Aqualand Resort

Hotel Aqualand Resort Corfu

7.1
via Zoover*
vanaf
742
5000m 5000 meter van het strand
7000m 7000 meter van het centrum
  • Perfect voor een familievakantie
  • All-inclusive - Onbeperkt genieten
  • Gratis toegang tot Aqualand waterpark
  • Shuttleservice naar het strand
Boek nu bij Tui
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Hotel Aqualand Resort op Corfu – Griekenland – naast een groot waterpark!

Is een vakantie zonder waterpret voor jou eigenlijk geen vakantie? Wil jij tijdens een zonnige vakantie vooral heel veel genieten van waterplezier? Dan boek jij nu een kamer in Hotel Aqualand Resort (voorheen Hotel Aqualand Village), want hier kun je eindeloos genieten van spetteren, duiken en in het water roetsjen. Het mooie hotel ligt direct naast een uitgebreid waterpark. Hier zijn niet alleen meerdere zwembaden voor volwassenen en kinderen aanwezig, maar hier wordt het ook erg lastig kiezen uit de aanwezige glijbanen. Welke zal je eerst eens gaan uitproberen? Gelukkig heb je de tijd om ze allemaal uitvoerig te testen! Het hotel heeft een leuk animatieteam voor de jonge bezoekers, die zich ook prima kunnen vermaken bij de miniclub. Er zijn meerdere sportfaciliteiten aanwezig voor de liefhebber.

Ligging & omgeving Hotel Aqualand Resort op Corfu

Met een groot waterpark direct naast het hotel zal je je zeker niet vervelen. Toch is het ook fijn als je meer van het eiland kunt gaan ontdekken. In de directe omgeving zijn niet erg veel extra faciliteiten en activiteiten te vinden. Het hotel ligt in een zeer rustige omgeving. Wil je een dagje naar het strand? Dan is het aan te raden om een auto te huren. Het eerste strand dat je tegenkomt ligt op een afstand van ongeveer 6 kilometer. Als je toch een auto huurt, dan rij je natuurlijk ook makkelijk door naar Corfu-Stad. Ga lekker een dagje shoppen of pak een terrasje! Je kunt meteen een bezoek brengen aan het mooie Korissionmeer en het bijzondere Venetiaanse fort.

Hotel Aqualand Resort reserveren voor een waterrijke zonvakantie in Griekenland

Dit hotel valt onder de grotere accommodaties, met ongeveer 200 kamers. Standaard zijn alle kamers uitgerust met onder meer een kluisje, een televisie, een telefoon en airconditioning. De badkamers hebben een douche en / of bad en een toilet. De kamers hebben een eigen terras of balkon met meubilair. Voor gezinnen zijn er grotere familiesuites beschikbaar. Daarnaast zijn er familie maisonnettes en 2-kamer appartementen. Je kunt hier echt verblijven zoals jij het wilt. Vergelijk nu de prijzen en je kunt Hotel Aqualand Resort reserveren tegen de laagste prijs!

Vergelijk de aanbieders

vanaf 560
Bekijk / boek nu
vanaf 742
Bekijk / boek nu
vanaf 661
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Prijzen op de website: de prijzen op onze website zijn per persoon.
 

*Zoover Disclaimer: Corfu Gids toont de algemene score van Zoover. Deze beoordelingen komen van een externe bron, worden handmatig op onze website geplaatst en 1x per jaar (januari/februari) indien nodig aangepast. Aangezien de genoemde scores voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.