Corfu Gids > Accommodaties > Hotel > Grand Mediterraneo

Hotel Grand Mediterraneo Corfu

7.2
via Zoover*
vanaf
1593
800m 800 meter van het strand
600m 600 meter van het centrum
  • Adults only - Alleen voor volwassenen
  • Ontspannen in het wellnesscenter
  • Duurzame accommodatie
  • Prachtige tuin
  • All-inclusive - Onbeperkt genieten
Boek nu bij Vakantie Discounter
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Hotel Grand Mediterraneo op Corfu – Griekenland – echt tijd voor elkaar!

Wil jij genieten van een vakantie in Griekenland waarbij je écht tijd voor elkaar hebt? Dan is Hotel Grand Mediterraneo een perfecte keuze. Dit is namelijk een hotel dat speciaal voor reisgezelschappen van twee personen is gebouwd. Dit betekent overigens niet dat jullie een koppel moeten vormen. Je bent ook welkom met een broer of zus, een vader of een moeder, een beste vriend of vriendin. Het hotel zet zich in om de onderlinge band tussen jullie sterker te maken, bijvoorbeeld door middel van het Hidden Secrets programma. Dit gezellige hotel heeft een binnenbad en een buitenbad met zonneterras. Voor wat extra gezelligheid samen kun je naar één van de drie aanwezige bars en je kunt samen gaan eten in het buffetrestaurant of in één van de twee à la carte restaurants.

Ligging & omgeving Hotel Grand Mediterraneo op Corfu

Het hotel organiseert zelf uitjes waaraan je kunt deelnemen. Het Hidden Secrets programma neemt je mee naar twee indrukwekkende locaties waar je blij verrast zal worden. Willen jullie er liever samen op uit gaan? Dan is het goed om te weten dat de omgeving echt heel bijzonder is. Het hotel ligt direct aan een oase van groen. De heuvel is de perfecte locatie om even te ontspannen. Anderzijds ligt het hotel ook direct aan het strand, dus een dagje aan zee is makkelijk te realiseren. Hou je van een potje golfen? Er is een mooie golfbaan te vinden op slechts een kilometer afstand. Met het openbaar vervoer reis je makkelijk naar Corfu-Stad voor een dagje cultuur snuiven en sightseeing.

Hotel Grand Mediterraneo reserveren voor een verbindende vakantie

De kamers van dit hotel zijn ingesteld op twee personen. Een mooi voordeel is wel dat er in de kamers ook rekening is gehouden met mensen die moeten werken tijdens de vakantie. Speciaal voor deze mensen zijn er zogenoemde Workation kamers met zeezicht. Er zijn natuurlijk ook gewone tweepersoonskamers, met uitzicht op zee en met uitzicht op de berg. Alle kamers zijn van de nodige gemakken voorzien, zoals airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een televisie, een koelkast en een nette badkamer met bad/douche. De Workation kamers hebben een werkplek. Alle kamers hebben een eigen balkon met zitje. Willen jullie ook nader tot elkaar komen in Hotel Grand Mediterraneo? Vergelijk dan nu online de prijzen en ga ervan genieten samen!

Vergelijk de aanbieders

vanaf 1593
Bekijk / boek nu
vanaf 1071
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Prijzen op de website: de prijzen op onze website zijn per persoon.
 

*Zoover Disclaimer: Corfu Gids toont de algemene score van Zoover. Deze beoordelingen komen van een externe bron, worden handmatig op onze website geplaatst en 1x per jaar (januari/februari) indien nodig aangepast. Aangezien de genoemde scores voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.