Corfu Gids > Accommodaties > Hotel > The Royal Grand

Hotel The Royal Grand Corfu

400m 400 meter van het strand
1000m 1000 meter van het centrum
  • All-inclusive - Onbeperkt genieten
  • Perfect voor een familievakantie
  • Vlakbij het strand (< 500 meter)
  • Gelegen op een schitterende locatie
Op dit moment geen aanbieders
Bekijk alternatieven

The Royal Grand Hotel ligt in het fotogenieke Kanoni, vlakbij Corfu-Stad. Het strand ligt op loopafstand, maar je kunt ook dobberen in het zoutwaterbad. Verder biedt het viersterren hotel een kinderbad, restaurant en de mogelijkheid om all inclusive te verblijven. Klinkt dat niet als een topvakantie?!?

The Royal Grand Hotel ligt op een prachtig plekje in Kanoni, op ca. 400 m van het strand. Vanaf je ligstoel kun je kijken naar een kerkje en het groene eilandje Pontikonisi, ook wel bekend als Mouse Island.

Cultuurliefhebbers halen hun hart op in het historische centrum van Corfu-Stad, dat op ca. 4 km afstand van The Royal Grand Hotel ligt. Bewonder kerken, kloosters, het stadhuis en een Venetiaans fort. Wandel ook over het grote, groene Spianada plein en bezoek musea.

Vergelijk de aanbieders

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Prijzen op de website: de prijzen op onze website zijn per persoon.
 

*Zoover Disclaimer: Corfu Gids toont de algemene score van Zoover. Deze beoordelingen komen van een externe bron, worden handmatig op onze website geplaatst en 1x per jaar (januari/februari) indien nodig aangepast. Aangezien de genoemde scores voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.