Corfu Gids > Accommodaties > Hotel > Almyros Beach

Hotel Almyros Beach Corfu

9.3
via Zoover*
vanaf
1213*
*per persoon, incl. vlucht
1m 1 meter van het strand
2500m 2500 meter van het centrum
  • All-inclusive
  • Perfect voor een familievakantie
  • Modern ingerichte accommodatie
  • Direct aan het strand gelegen
Boek nu bij Vakantie Discounter
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Hotel Almyros Beach op Corfu – Griekenland – maximale luxe!

Kijk jij echt uit naar een vakantie in Griekenland waarin je écht helemaal niets hoeft te doen als je dat niet wilt? Dan is Hotel Almyros Beach een perfecte keuze voor jou. Dit hotelcomplex is namelijk echt van alle gemakken en luxe voorzien. Er is zelfs een kapper aanwezig voor de liefhebber! Voor een lekkere maaltijd kun je terecht in het buffetrestaurant of in het à la carte restaurant. Het is aan te raden te reserveren bij dit laatste restaurant. Doordat het op het dak te vinden is kan het er snel vol zitten. In totaal zijn er 4 verschillende bars aanwezig, waaronder een leuke poolbar bij het zwembad. Hier is ook voor de kinderen een bad aanwezig, zodat zij veilig kunnen spetteren. Neem plaats op een ligbedje en geniet! De kinderen zullen zich zeker ook niet vervelen. Er is onder meer een miniclub, een minidisco en een speeltuintje.

Ligging & omgeving Hotel Almyros Beach op Corfu

Dit hotel heeft zo veel in huis dat het echt niet nodig is om de accommodatie te verlaten voor een fijne, mooie vakantie in Griekenland. Maar, het kán natuurlijk wel! De omgeving heeft je meer dan voldoende te bieden. Op loopafstand is een mooi strand te vinden. Dit zandstrand/kiezelstrand is vlak aflopend, waardoor de kinderen zich hier ook prima kunnen vermaken. Wil je een dagje gaan winkelen of een terrasje pakken in een gezellig centrum? De eerste winkels en horecagelegenheden dienen zich op iets meer dan 2 kilometer van het hotel aan. Natuurlijk kunnen we je ook zeker aanraden om een excursie naar Corfu-Stad te boeken!

Hotel Almyros Beach reserveren voor een vakantie in luxe

Dit hotelcomplex heeft maar liefst 180 kamers te bieden. Deze kamers zijn te vinden in een hoofdgebouw en maar liefst 12 bijgebouwen. Er zijn verschillende kamers te vinden in het complex, welke stuk voor stuk van alle luxe zijn voorzien. Alle kamers hebben een eigen terras of balkon en zijn voorzien van onder meer televisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een kluisje. Je kunt op de kamer gebruik maken van wifi. In het hotel zijn kamers met zeezicht en kamers met tuinzicht te boeken. Wil jij ook gaan genieten van een luxe en ontspannen vakantie in Hotel Almyros Beach? Vergelijk dan online de prijzen en boek tegen de beste prijs.

Vergelijk de aanbieders

vanaf 1213*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 143*
*per verblijf, per nacht, excl. vlucht
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer: Beoordelingen van Zoover
De beoordelingen van Zoover die hier worden vermeld, dienen uitsluitend ter informatie. Deze zijn subjectief en kunnen variëren. Wij adviseren om voor de meest actuele informatie direct Zoover te raadplegen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze beoordelingen.

Disclaimer: Afstanden tot locaties
De afstanden tot het strand, restaurant, bushalte en andere vermelde locaties zijn verkregen via Google Maps. Deze informatie is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan variëren door actuele omstandigheden zoals verkeer en routeomstandigheden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte afstanden altijd exact zijn. Gebruik deze informatie op eigen risico en raadpleeg Google Maps voor de meest actuele en gedetailleerde routebeschrijvingen.

Disclaimer: Accommodatie informatie
Onze informatie is afkomstig van de website van de accommodatie. Bij gebrek aan een eigen website raadplegen wij de reisaanbieder voor details. Houd er rekening mee dat er soms verschillen kunnen zijn tussen de informatie op de website van de accommodatie en die van de touroperator.