Corfu Gids > Accommodaties > Hotel > Laguna Holiday

Hotel Laguna Holiday Corfu

vanaf
729*
*per persoon, incl. vlucht
450m 450 meter van het strand
5000m 5000 meter van het centrum
  • Vlakbij het strand (< 500 meter)
  • Perfect voor een familievakantie
  • Geniet van jouw privézwembad
  • All-inclusive - Onbeperkt genieten
  • Modern ingerichte accommodatie
Boek nu bij Sunweb
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Hotel Laguna Holiday op Corfu – Griekenland – voor een uniek verblijf!

Welkom bij Hotel Laguna Holiday, dé accommodatie waar jij de vakantie van je dromen gaat beleven. Dit hotel is perfect voor iedereen die houdt van een unieke vakantiebeleving. Het hotel heeft een mooi zwembad voor volwassenen, compleet met ligbedjes en parasols langs de waterlijn. Aan de kleine bezoekers van het hotel is zeker ook gedacht. Speciaal voor hen is er een kinderbad en een waterspeelplein aanwezig. Hou je van activiteit tijdens je vakantie op Corfu? Je kunt gebruik maken van een mooie fitnessruimte of van de tennisbaan. Dit is all inclusive genieten voor jong en ouder!

Ligging & omgeving Hotel Laguna Holiday op Corfu

Je verblijft hier op zeer korte afstand van het strand. Het heldere water van de Ionische zee lokt je vanzelf naar het strand toe voor een dagje bruin bakken en pootje baden. Als je goed luistert, dan hoor je de zee ruisen terwijl je bij je eigen kamer staat. Zo dichtbij ligt het strand! Wil je een dagje gaan winkelen of gewoon een mooi centrum bezoeken? Dan ligt het centrum van Acharavi op 5 kilometer afstand. Wil je naar Corfu-Stad? De reis bedraagt 39 kilometer, maar is prima te maken met het openbaar vervoer. Op ongeveer 1 kilometer afstand vind je een bushalte. Natuurlijk is het ook een uitstekende keuze om een auto te huren. Zo kun je geheel volgens eigen schema het mooie eiland Corfu gaan ontdekken.

Hotel Laguna Holiday reserveren voor een onvergetelijke vakantie op Corfu

Je kunt hier verblijven zoals jij het wilt. Er zijn juniorsuites met zeezicht, suites met een eigen zwembad, tweepersoonskamers en familiekamers met uitzicht op de tuin van het hotel. Alle kamers zijn modern ingericht en kennen een uniek sfeertje waar je zeker van kan genieten. De inrichting is zeer compleet met onder meer een satelliettelevisie, een waterkoker en een Nespresso koffiemachine, een minibar, telefoon, airconditioning en een badkamer met douche, wastafel, toilet en haardroger. Kortom, je verblijft hier comfortabel en luxe, zoals jij het graag hebt tijdens je vakantie. Ben jij er wel aan toe? Vergelijk dan nu de prijzen en je kunt jouw verblijf in Hotel Laguna Holiday reserveren tegen het beste tarief.

Vergelijk de aanbieders

vanaf 729*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 635*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 175*
*per verblijf, per nacht, excl. vlucht
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer: Beoordelingen van Zoover
De beoordelingen van Zoover die hier worden vermeld, dienen uitsluitend ter informatie. Deze zijn subjectief en kunnen variëren. Wij adviseren om voor de meest actuele informatie direct Zoover te raadplegen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze beoordelingen.

Disclaimer: Afstanden tot locaties
De afstanden tot het strand, restaurant, bushalte en andere vermelde locaties zijn verkregen via Google Maps. Deze informatie is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan variëren door actuele omstandigheden zoals verkeer en routeomstandigheden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte afstanden altijd exact zijn. Gebruik deze informatie op eigen risico en raadpleeg Google Maps voor de meest actuele en gedetailleerde routebeschrijvingen.

Disclaimer: Accommodatie informatie
Onze informatie is afkomstig van de website van de accommodatie. Bij gebrek aan een eigen website raadplegen wij de reisaanbieder voor details. Houd er rekening mee dat er soms verschillen kunnen zijn tussen de informatie op de website van de accommodatie en die van de touroperator.