Hotel Semeli Corfu

450m 450 meter van het strand
750m 750 meter van het centrum
  • Kleinschalig - Weg van de massa
  • Adults only - Alleen voor volwassenen
  • Vlakbij het strand (< 500 meter)
Op dit moment geen aanbieders
Bekijk alternatieven

Hotel Semeli op Corfu – Griekenland – eindeloos relaxen op het eiland!

Welkom bij Hotel Semeli op Corfu, een heerlijke accommodatie voor iedereen die uitkijkt naar een ontspannen, rustig verblijf op dit mooie eiland. Begin de dag in het restaurant van het hotel, met een fijn ontbijtje en een goede kop koffie of thee. Neem direct je handdoek mee, want na het ontbijt kun je lekker gaan genieten op een ligbedje onder een parasol. Dit doe je aan de rand van het zwembad. Je zal niet in je rust gestoord worden door spelende kinderen, want dit is een hotel dat alleen bedoeld is voor volwassenen. Ben je bang dat je dorst krijgt? Dat hoeft zeker niet. Er is een gezellige poolbar waar je alle drankjes lekker gekoeld kunt krijgen. Natuurlijk kun je ook voor het diner prima in het restaurant terecht.

Ligging & omgeving Hotel Semeli op Corfu

Dit hotel kent een prima ligging voor leuke dagjes uit. Op slechts 450 meter afstand ligt een mooi strand. Pak je handdoek in, wandel naar het strand en ga een dag lekker bruin liggen bakken op het strand. De helderblauwe zee is ideaal om even wat verkoeling te zoeken. Wil je ook nog even een centrum in? Dan loop je hier naartoe over een afstand van 750 meter. Natuurlijk kun je de mooiste uitstapjes en excursies maken in de directe omgeving. Ga naar Corfu-Stad om hier musea te bezoeken, uit te gaan of onder meer diverse kerken en het klooster te bewonderen. Een bezoek aan de Pantokrator is zeker ook aan te raden! De bergen van Albanië zijn bij helder weer goed zichtbaar. Een indrukwekkend beeld dat je niet snel zal vergeten.

Hotel Semeli reserveren voor een relaxte vakantie op Corfu

In dit hotel verblijf je in een eenvoudige kamer met een comfortabele inrichting. Er is een koelkastje aanwezig, zodat je op de kamer kunt genieten van gekoelde drankjes en snacks. In de badkamer vind je een douche, een toilet en een haardroger. Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van een eigen terras of balkon, zodat je in alle rust van de Griekse buitenlucht kunt genieten. Ben jij ook echt toe aan een ontspannen vakantie? Dan kunnen wij je een verblijf in Hotel Semeli op Corfu zeker aanraden! Vergelijk nu online de prijzen en reserveer tegen het laagste tarief.

Vergelijk de aanbieders

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Zoover Disclaimer: Corfu Gids toont de algemene score van Zoover. Deze beoordelingen, afkomstig van een externe bron, worden handmatig op onze website geplaatst en indien nodig jaarlijks bijgewerkt (in januari/februari). Omdat deze scores voortdurend veranderen, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.