Corfu Gids > Accommodaties > Vakantiehuis > Mastrogiannis Country Retreat

Vakantiehuis Mastrogiannis Country Retreat Corfu

9.4
via Zoover*
vanaf
1103
3000m 3000 meter van het strand
3000m 3000 meter van het centrum
  • Inclusief huurauto
  • Kleinschalig - Weg van de massa
  • Geniet van jouw privézwembad
  • Perfect voor een familievakantie
Boek nu bij Eliza was here
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Vakantiehuis Mastrogiannis Country Retreat op Corfu – Griekenland – geniet!

Genieten van een welverdiende vakantie in Griekenland, maar je voelt er weinig voor om tussen veel andere toeristen te ontspannen? Boek dan jouw verblijf in Vakantiehuis Mastrogiannis Country Retreat! Hier verblijf je in een bijzondere villa met openhaard en een stijlvolle, rustgevende inrichting. De villa’s, waarvan er vier in totaal zijn, werden gebouwd door Nikos en Maria. Zij vonden een prachtig landgoed en maakten het nog mooier met deze prachtige vakantievilla’s. Alle villa’s zijn voorzien van veel ramen, juist zodat je rondom kunt genieten van veel natuur en groen. Heerlijk om echt even in alle rust bij te komen en te genieten van een relaxte vakantie op Corfu. De privévilla’s zijn voorzien van een eigen terras, een groentetuin en een eigen zwembad. Indien gewenst kun je je maaltijden laten serveren op je eigen terras! Als dat geen luxe is…

Ligging & omgeving Vakantiehuis Mastrogiannis Country Retreat op Corfu

Het sfeervolle dorp Kavvadades ligt Vlakbij je villa, welke te vinden is in een ruim, oud olijven veld met een sterk karakter. In het dorpje kun je genieten van een authentieke sfeer, terwijl je lekker langs de winkeltjes struint. Het is echt een plaatsje om je gedachten even helemaal leeg te maken. Een ander plaatsje in de directe omgeving is Arillas, dat op 3 kilometer van de villa ligt. Hier kun je niet alleen meerdere winkeltjes bezoeken, maar je kunt er ook genieten van het strand. Op een kwartiertje tijden vind je Agios Stefanos en een tripje is zeker aan te raden. Vanaf hier kun je een bezoek brengen aan de indrukwekkende, zeer natuurrijke eilandjes Erikousa, Othoni en Mathraki. Natuurlijk mag een excursie naar Corfu-Stad ook niet aan je vakantie op Corfu ontbreken.

Vakantiehuis Mastrogiannis Country Retreat reserveren voor maximale luxe

De villa’s zijn uniek van elkaar. Je kunt hier verblijven in een villa die geschikt is voor maximaal zes personen, maar er is ook een villa die plaats biedt aan maximaal acht personen. De vakantievilla’s zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Geniet van het comfort van een Amerikaanse keuken, van de gezelligheid van de openhaard of van de sfeer in de woonkamer, waar je ook lekker televisie kunt kijken. De grootste villa heeft maar liefst drie verdiepingen! Het zwembad is te vinden in de privétuin van elke villa. Wil jij ook maximaal ontspannen in je eigen Griekse villa? Dan is Vakantiehuis Mastrogiannis Country Retreat echt iets voor jou! Vergelijk nu de prijzen online en reserveer lekker voordelig!

Vergelijk de aanbieders

vanaf 1103
Bekijk / boek nu
vanaf 2125
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Prijzen op de website: de prijzen op onze website zijn per persoon.
 

*Zoover Disclaimer: Corfu Gids toont de algemene score van Zoover. Deze beoordelingen komen van een externe bron, worden handmatig op onze website geplaatst en 1x per jaar (januari/februari) indien nodig aangepast. Aangezien de genoemde scores voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.