Corfu Gids > Accommodaties > Hotel > Blue Sea

Hotel Blue Sea Corfu

vanaf
288
700m 700 meter van het strand
700m 700 meter van het centrum
  • Kleinschalig - Weg van de massa
  • Perfect voor een familievakantie
Boek nu bij Vakantie Discounter
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Wil je op vakantie naar het Griekse eiland Corfu? Overweeg dan Blue Sea Hotel, een gezellig hotel in het levendige Agios Georgios. Het biedt een zwembad, diverse faciliteiten voor kinderen en een ligging Vlakbij het strand. Dat wordt een topvakantie!

Blue Sea Hotel ligt in Agios Georgios, op een steenworpafstand van de kust. Na ca. 700 meter lopen arriveer je bij een gezellig strand. Op eenzelfde afstand zijn verschillende restaurants en bars gevestigd.

Ontdek Corfu door een auto te huren of excursie te boeken. Blue Sea Hotel ligt nabij het Korissionmeer, waar mooie natuur te zien is en je watersporten kunt beoefenen. Het vissersdorp Kanos, dat helemaal in het zuiden van het eiland ligt, is ook de moeite waard.

Vergelijk de aanbieders

vanaf 288
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Prijzen op de website: de prijzen op onze website zijn per persoon.
 

*Zoover Disclaimer: Corfu Gids toont de algemene score van Zoover. Deze beoordelingen komen van een externe bron, worden handmatig op onze website geplaatst en 1x per jaar (januari/februari) indien nodig aangepast. Aangezien de genoemde scores voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.