Corfu Gids > Accommodaties > Hotel > Ekati Mare

Hotel Ekati Mare Corfu

vanaf
617
300m 300 meter van het strand
1100m 1100 meter van het centrum
  • Kleinschalig - Weg van de massa
  • All-inclusive - Onbeperkt genieten
  • Vlakbij het strand (< 500 meter)
  • Perfect voor een familievakantie
  • Duurzame accommodatie
Boek nu bij Vakantie Discounter
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Hotel Ekati Mare op Corfu – Griekenland – perfect voor het hele gezin!

Ben jij op zoek naar de perfecte accommodatie voor een fijne gezinsvakantie op Corfu? Dan zou Hotel Ekati Mare zomaar de accommodatie kunnen zijn die goed bij jou past. Dit kleinschalige hotel zorgt ervoor dat alle gezinsleden zich uitstekend vermaken. Zo is er niet alleen entertainment voor de mini’s, maar ook voor de maxi’s en zelfs de tieners. Hoe oud je kinderen ook zijn, in dit hotel gaan zij zich zeker niet vervelen. Er is een leuk zwembad aanwezig. Hier kun je plaatsnemen op de ligstoelen en lekker genieten van de Griekse zon. De poolbar zit binnen handbereik! De tuin van het hotel is zeer goed onderhouden en er zijn meerdere rustige zonneterrassen te vinden. Het restaurant van het hotel is uitstekend, dus ook een goede maaltijd is altijd in de buurt!

Ligging & omgeving Hotel Ekati Mare op Corfu

De directe omgeving van dit moderne hotel is rustig en gemoedelijk. Je verblijft hier in de mooie plaats Kavos, op ongeveer 2 kilometer afstand van het stadscentrum. Dit centrum is perfect voor een dagje shoppen, lekker struinen door de straatjes en terrasjes pakken. Je vindt er overigens ook uitstekende restaurants, dus je kunt je culinaire hart hier zeker ophalen. Ben je meer iemand die vooral lekker op het strand wil genieten van de vakantie op Corfu? Op slechts 100 meter van het hotel ligt een mooi kiezel/zandstrand. Corfu-Stad is goed bereikbaar, maar ligt wel te ver om te gaan lopen. Ga met het openbaar vervoer, neem een taxi of huur een auto. Je wilt deze stad, met alle historie en cultuur, zeker een keer gezien hebben. Ook voor de kinderen is er meer dan voldoende te zien en te beleven.

Hotel Ekati Mare reserveren voor een fantastische gezinsvakantie op Corfu

Dit hotel heeft een kleine 50 kamers, waaronder ook maisonnettes met een aparte slaapkamer. Daarnaast zijn er familiesuites die wat ruimer zijn en eveneens een aparte slaapkamer hebben. De kamers zijn voorzien van onder meer een koelkast, een telefoon, een badkamer met douche en toilet, airco en wifi. Alle kamers hebben een eigen terras of balkon met zitje. Hier kun je echt in alle rust genieten van je verblijf. Sta jij al te trappelen en wil je het liefst zo snel mogelijk vertrekken? Vergelijk dan nu alle prijzen online en je kunt Hotel Ekati Mare lekker voordelig reserveren!

Vergelijk de aanbieders

vanaf 617
Bekijk / boek nu
vanaf 665
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Prijzen op de website: de prijzen op onze website zijn per persoon.
 

*Zoover Disclaimer: Corfu Gids toont de algemene score van Zoover. Deze beoordelingen komen van een externe bron, worden handmatig op onze website geplaatst en 1x per jaar (januari/februari) indien nodig aangepast. Aangezien de genoemde scores voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.