Corfu kart cross

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 8 maart 2021

Corfu kart crossCorfu kart cross is opgericht in 1997 en was de eerste kart baan in Corfu en één van de weinige banen in heel Griekenland. Op Corfu is het een komen en gaan van kart locaties, maar de Corfu kart cross is een hoog aangeschreven baan. Met de juiste opstelling is karten een enorm spannende sport. Misschien heb je zelf al eens in een kart gereden en wil je je kinderen in actie zien komen? Of ga je zelf ook meerijden? Het kan allemaal bij de Corfu kart cross.

De Corfu kart cross heeft een 550 meter lange baan met scherpe bochten, kuilen en heuvels. Voor de veiligheid is de baan volledig omsloten met een muur van banden en om stof te voorkomen wordt de baan nat gehouden. Elke bestuurder krijgt een sessie van minimaal tien minuten. De kartauto’s zijn geschikt vanaf 7 jaar. De pedalen en stoelen zijn volledig verstelbaar. De karts zijn handgemaakt door Tgs race, een specialist in off-road voertuigen. De viertakt motoren hebben automatische transmissie en de capaciteit varieert van 50 cc tot 620 cc, afhankelijk van de instelling. Ze bieden een 50cc voor kinderen, 300cc voor volwassenen en 620 cc voor professionele races.

Voor bezoekers is er gratis parkeerplaats. In de grilltaverne kun je voor of na de race een hapje en/of drankje kunt nuttigen. Ze zijn open van mei tot oktober van 10:00 tot 21:00. In de winter zijn ze enkel in de weekenden geopend. Op verzoek openen ze op specifieke dagen. Wil je een feestje geven? Ze organiseren speciale evenementen met eten en drinken in lage prijzen.

Corfu Kart Cross
Ropa Valley
Tel : (0030) 697 743 7530

Hoe kom ik bij Corfu Kart cross?