Corfu Gids > Accommodaties > Hotel > Corfu Imperial

Hotel Corfu Imperial Corfu

9.5
via Zoover*
vanaf
1412*
*per persoon, incl. vlucht
1m 1 meter van het strand
3600m 3600 meter van het centrum
  • Direct aan het strand gelegen
  • Perfect voor een familievakantie
  • Ontspannen in het wellnesscenter
  • Geniet van jouw privézwembad
  • Duurzame accommodatie
Boek nu bij Corendon
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Hotel Corfu Imperial op Corfu – Griekenland – comfortabel genieten!

In alle luxe genieten van een welverdiende vakantie in Griekenland? Maak dan nu kennis met Hotel Corfu Imperial. Dit prachtige hotel heeft je alles te bieden wat jij nodig hebt om écht te ontspannen. Wat dacht je van een wellness center met een sauna, een fitness gelegenheid, een binnenbad én een mooi zwembad buiten? Nog niet genoeg? Je kunt van gezelligheid en sfeer genieten in de bar van het hotel en er is een uitstekend restaurant aanwezig. Gewoon even relaxen op de kamer, maar wel trek gekregen? De roomservice staat voor je klaar! Ga je met het hele gezin op vakantie naar dit hotel? Speciaal voor de jongste bezoekers is er een Kidsclub en er is een goede kinderopvang aanwezig. Dat wordt eindeloos genieten!

Ligging & omgeving Hotel Corfu Imperial op Corfu

De omgeving van Gouvia is werkelijk indrukwekkend te noemen. Er is een sfeervol nachtleven, er zijn leuke horecagelegenheden en je kunt veel leuke winkeltjes bezoeken. Wil je echt even helemaal los gaan tijdens een avond uit? Dan kun je ook naar Corfu-Stad gaan. Met de taxi kost dit ritje je overdag 20 euro. In de avond kan de prijs iets hoger liggen. Zeker in de zomer zijn hier vaak optredens van bekende DJ’s en je kunt er veel grote discotheken bezoeken. Zeker de moeite waard! Toch liever een dagje genieten van de rust aan het strand? Je kunt in de directe omgeving van dit leuke hotel meerdere kiezelstranden vinden. Voor de dagelijkse boodschappen ga je het best naar de Diellas in Gouvia, waar ook een groenteboer en een slagerij aanwezig is.

Hotel Corfu Imperial reserveren voor een gezellige vakantie in Griekenland

Dit gezellige hotel heeft de kamers sfeervol ingericht en van alle belangrijke gemakken voorzien. Zo kun je gebruik maken van airco op de kamer en is er een minibar aanwezig waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Even een avondje ontspannen op je eigen kamer? Dan ben je ook vast blij met de moderne flatscreen televisie. Je kunt overigens ook gebruik maken van gratis wifi bij het resort. De kamers zijn relatief eenvoudig, maar bieden echt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel, sfeervol verblijf. Sta jij al te popelen om je koffers te pakken voor een fijn verblijf in Hotel Corfu Imperial? Vergelijk dan nu online de prijzen en ga er lekker voordelig van genieten!

Vergelijk de aanbieders

vanaf 4311*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 1412*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 321*
*per verblijf, per nacht, excl. vlucht
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer: Beoordelingen van Zoover
De beoordelingen van Zoover die hier worden vermeld, dienen uitsluitend ter informatie. Deze zijn subjectief en kunnen variëren. Wij adviseren om voor de meest actuele informatie direct Zoover te raadplegen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze beoordelingen.

Disclaimer: Afstanden tot locaties
De afstanden tot het strand, restaurant, bushalte en andere vermelde locaties zijn verkregen via Google Maps. Deze informatie is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan variëren door actuele omstandigheden zoals verkeer en routeomstandigheden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte afstanden altijd exact zijn. Gebruik deze informatie op eigen risico en raadpleeg Google Maps voor de meest actuele en gedetailleerde routebeschrijvingen.

Disclaimer: Accommodatie informatie
Onze informatie is afkomstig van de website van de accommodatie. Bij gebrek aan een eigen website raadplegen wij de reisaanbieder voor details. Houd er rekening mee dat er soms verschillen kunnen zijn tussen de informatie op de website van de accommodatie en die van de touroperator.