Hotel Debono Corfu

8.6
via Zoover*
vanaf
805*
*per persoon, incl. vlucht
900m 900 meter van het strand
750m 750 meter van het centrum
  • Romantische vakantie voor twee
  • Gelegen op een schitterende locatie
  • Adembenemend uitzicht
  • Modern ingerichte accommodatie
Boek nu bij Sunweb
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Hotel Debono op Corfu – Griekenland – kom écht tot rust!

Ben jij echt toe aan een ontspannen, rustige vakantie in Griekenland? Hotel Debono (voorheen Art Debono) op Corfu is dan zonder twijfel een perfecte optie. Dit fijne hotel ligt tussen olijfbomen en wuivende palmbomen, waardoor je direct bij aankomst al van het echte vakantiegevoel geniet. Gemiddeld wordt er driemaal per week een echte Griekse avond bij het hotel georganiseerd, waarbij je kunt genieten van sfeer, gezelligheid en natuurlijk live muziek. Er is een overdekte eetzaal waar je van het ontbijt of diner kunt genieten, maar als je wilt kun je dit ook lekker in de tuin doen. Neem plaats op een loungebed bij het zwembad en je weet zeker dat je nooit meer weg wilt. Nog niet genoeg ontspanning? Er is ook een jacuzzi aanwezig!

Ligging & omgeving Hotel Debono op Corfu

Het prachtige centrum van Gouvia ligt op loopafstand. Binnen een paar minuten sta je al in de gezellige omgeving van het centrum, waar je onder meer horecagelegenheden, terrassen en winkeltjes vindt. De groene omgeving is ideaal voor iedereen die tijdens de vakantie in Griekenland echt even helemaal tot rust wil komen. Het is maar iets verder lopen naar het dichtstbijzijnde strand. Het mooie kiezelstrand ligt op ongeveer 750 meter afstand. Heb je iets nodig? Op 300 meter van het hotel is een minimarkt te vinden met de meest voor de hand liggende boodschappen. Natuurlijk is een dagje sightseeing in Corfu-Stad ook zeker aan te raden. Op 400 meter van het hotel vind je een bushalte met een directe verbinding naar de stad.

Hotel Debono reserveren voor een ontspannen vakantie in Griekenland

Het hotel heeft meerdere kamers voor diverse gezelschappen. De junior suite is bedoeld voor maximaal twee personen en bestaat uit een enkele ruimte. Deze kamer kan dan ook het best vergeleken worden met een studio. Daarnaast zijn er tweepersoons kamers voor alleen gebruikers en voor mensen die reizen met twee of drie personen. Alle kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van een badkamer met bad of douche. Ook kun je gebruik maken van airconditioning. Zie jij jezelf al ontspannen in de natuurrijke omgeving van Hotel Debono? Vergelijk dan nu de prijzen eenvoudig online en boek tegen de beste prijs!

Vergelijk de aanbieders

vanaf 805*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 665*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 674*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 119*
*per verblijf, per nacht, excl. vlucht
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer: Beoordelingen van Zoover
De beoordelingen van Zoover die hier worden vermeld, dienen uitsluitend ter informatie. Deze zijn subjectief en kunnen variëren. Wij adviseren om voor de meest actuele informatie direct Zoover te raadplegen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze beoordelingen.

Disclaimer: Afstanden tot locaties
De afstanden tot het strand, restaurant, bushalte en andere vermelde locaties zijn verkregen via Google Maps. Deze informatie is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan variëren door actuele omstandigheden zoals verkeer en routeomstandigheden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte afstanden altijd exact zijn. Gebruik deze informatie op eigen risico en raadpleeg Google Maps voor de meest actuele en gedetailleerde routebeschrijvingen.

Disclaimer: Accommodatie informatie
Onze informatie is afkomstig van de website van de accommodatie. Bij gebrek aan een eigen website raadplegen wij de reisaanbieder voor details. Houd er rekening mee dat er soms verschillen kunnen zijn tussen de informatie op de website van de accommodatie en die van de touroperator.