Corfu Gids > Accommodaties > Hotel > Kontokali Bay

Hotel Kontokali Bay Corfu

8.6
via Zoover*
vanaf
897*
*per persoon, incl. vlucht
1m 1 meter van het strand
1700m 1700 meter van het centrum
  • Direct aan het strand gelegen
  • Romantische vakantie voor twee
  • Ontspannen in het wellnesscenter
  • Gelegen op een schitterende locatie
  • Prachtige tuin
Boek nu bij Sunweb
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Hotel Kontokali Bay op Corfu – Griekenland – paradijselijke luxe!

Tijdens je vakantie in Griekenland genieten van watersport, van pure ontspanning en leuke activiteiten? Boek dan een kamer in Hotel Kontokali Bay op Corfu! Dit hotel biedt eindeloos veel faciliteiten voor de gasten. Er is een uitstekend restaurant aanwezig met tal van nationale en internationale gerechten. Het dessertbuffet mag je zeker niet overslaan, want het is om te smullen. In dit hotel kom je echt helemaal tot rust en in balans. Je voelt je in een mum van tijd helemaal zen. Er zijn dan ook meerdere verwarmde zwembaden aanwezig en je kunt gebruik maken van de jacuzzi en de sauna. Er is een compleet spa- en wellnesscenter in het hotel aanwezig! Het luxe plaatje wordt helemaal afgemaakt door de prachtige jachthaven naast het hotel.

Ligging & omgeving Hotel Kontokali Bay op Corfu

We noemden het al even; dit hotel ligt direct aan een jachthaven. Deze kleinschalige haven speelt een belangrijke rol in de directe omgeving, maar er is nog veel meer in de buurt. Je hebt meer dan voldoende watersportmogelijkheden in de directe omgeving, maar ook voldoende opties om gewoon lekker te genieten van veel groen om je heen. De rustige omgeving is ideaal voor iedereen die vooral wil ontspannen tijdens de vakantie in Griekenland. Het hotel heeft een prachtig verzorgde tuin met palmbomen, cipressen, dennenbomen en bougainvilles. Wil je juist even weg uit die echte ‘zen-omgeving’ en genieten van drukte, gezelligheid, cultuur en sfeer? Dan kun je met de shuttlebus van het hotel naar Corfu-Stad. Toch liever een dag ontspannen op het strand? De kust ligt letterlijk voor de deur van het hotel!

Hotel Kontokali Bay reserveren voor een luxe vakantie op Corfu

Er zijn veel verschillende soorten kamers beschikbaar in dit luxe hotel. Kies bijvoorbeeld voor een eenpersoonskamer met zeezicht, voor een tweepersoons kamer met privézwembad, voor een junior suite met zicht op de baai of een familiekamer met zicht op de tuin. Dit zijn zomaar wat mogelijkheden, want er zijn erg veel varianten te vinden. Hierdoor is er altijd een kamer beschikbaar die perfect bij jou en je reisgezelschap past. Bij alle kamers geldt dat je een massage voor de duur van een kwartier cadeau krijgt. Een heerlijke start om de vakantie op Corfu mee te beginnen! Wil jij ook baden in luxe in een mooie kamer van Hotel Kontokali Bay op Corfu? Vergelijk dan nu online de prijzen en reserveer lekker voordelig!

Vergelijk de aanbieders

vanaf 897*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 1337*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 958*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 194*
*per verblijf, per nacht, excl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 959*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer: Beoordelingen van Zoover
De beoordelingen van Zoover die hier worden vermeld, dienen uitsluitend ter informatie. Deze zijn subjectief en kunnen variëren. Wij adviseren om voor de meest actuele informatie direct Zoover te raadplegen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze beoordelingen.

Disclaimer: Afstanden tot locaties
De afstanden tot het strand, restaurant, bushalte en andere vermelde locaties zijn verkregen via Google Maps. Deze informatie is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan variëren door actuele omstandigheden zoals verkeer en routeomstandigheden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte afstanden altijd exact zijn. Gebruik deze informatie op eigen risico en raadpleeg Google Maps voor de meest actuele en gedetailleerde routebeschrijvingen.

Disclaimer: Accommodatie informatie
Onze informatie is afkomstig van de website van de accommodatie. Bij gebrek aan een eigen website raadplegen wij de reisaanbieder voor details. Houd er rekening mee dat er soms verschillen kunnen zijn tussen de informatie op de website van de accommodatie en die van de touroperator.