Appartement Huize Roula Corfu

4500m 4500 meter van het strand
6500m 6500 meter van het centrum
  • Inclusief huurauto
  • Kleinschalig - Weg van de massa
  • Geniet van de Griekse gastvrijheid
Op dit moment geen aanbieders
Bekijk alternatieven

Appartement Huize Roula op Corfu – Griekenland – op de heuveltop!

Het altijd gezellige Appartement Huize Roula op Corfu is een geweldige bestemming als jij vanaf jouw vakantieadres wilt genieten van een adembenemend uitzicht op de Griekse natuur. Dit kleinschalige complex, dat bestaat uit een studio en een appartement, ligt op de top van een heuvel. Hierdoor heb je een spectaculair uitzicht over de rustige, groene omgeving. Eigenaresse Roula zet zich in om het jou aan niets te laten ontbreken. Zij is dan ook altijd bezig, met de kippen, in de groentetuin of in de mooie bloementuin. Alles voor dé ultieme vakantieomgeving! Heb je ergens hulp bij nodig? Bel Roula en ze komt er direct aan om alles in orde te maken. Een betere service vind je nergens! De tuin, die vol hortensia’s en oleanders in bloei staat, is een heerlijke plek om echt even tot rust te komen.

Ligging & omgeving Appartement Huize Roula op Corfu

Deze vakantie accommodatie ligt centraal op het eiland. Juist door deze locatie kun je rondom genieten van een bijzonder uitzicht over de heuvels en al het groen. Het is dan ook vooral deze directe omgeving die inspirerend werkt als je echt wilt genieten van een rustige vakantie in Griekenland. De centrale ligging zorgt er ook voor dat je naar tal van dorpen en steden op het eiland kunt reizen voor leuke uitstapjes. Toch liever in de buurt genieten? Dan is een bezoek aan Stamatis zeker aan te raden. Dit is een taverna, te vinden op ongeveer 400 meter van het appartement, die bekend staat om de uitstekende gerechten tegen een vriendelijk tarief.

Appartement Huize Roula reserveren op de top van de heuvel!

Verblijven op de top van een heuvel biedt veel voordelen. Deze voordelen kun jij gaan ontdekken door een appartement in dit leuke complex te reserveren voor jouw natuurrijke vakantie in Griekenland. Zowel de studio als het appartement zijn huiselijk en sfeervol ingericht, voorzien van alle gemakken, maar zonder poespas. Daarnaast zorgt Roula ervoor dat alles keurig schoon is. Je kunt in je eigen verblijf gebruik maken van een keuken met kookplaten, een koelkast, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Wil jij genieten van een rustige vakantie in de prachtige natuur van Corfu? Vergelijk dan nu online de prijzen en je kunt Appartement Huize Roula reserveren tegen een scherpe prijs!

Vergelijk de aanbieders

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer: Beoordelingen van Zoover
De beoordelingen van Zoover die hier worden vermeld, dienen uitsluitend ter informatie. Deze zijn subjectief en kunnen variëren. Wij adviseren om voor de meest actuele informatie direct Zoover te raadplegen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze beoordelingen.

Disclaimer: Afstanden tot locaties
De afstanden tot het strand, restaurant, bushalte en andere vermelde locaties zijn verkregen via Google Maps. Deze informatie is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan variëren door actuele omstandigheden zoals verkeer en routeomstandigheden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte afstanden altijd exact zijn. Gebruik deze informatie op eigen risico en raadpleeg Google Maps voor de meest actuele en gedetailleerde routebeschrijvingen.

Disclaimer: Accommodatie informatie
Onze informatie is afkomstig van de website van de accommodatie. Bij gebrek aan een eigen website raadplegen wij de reisaanbieder voor details. Houd er rekening mee dat er soms verschillen kunnen zijn tussen de informatie op de website van de accommodatie en die van de touroperator.