Appartement Huize Roula Corfu

4500m 4500 meter van het strand
6500m 6500 meter van het centrum
  • Inclusief huurauto
  • Kleinschalig - Weg van de massa
  • Geniet van de Griekse gastvrijheid
Op dit moment geen aanbieders
Bekijk alternatieven

Appartement Huize Roula op Corfu – Griekenland – op de heuveltop!

Het altijd gezellige Appartement Huize Roula op Corfu is een geweldige bestemming als jij vanaf jouw vakantieadres wilt genieten van een adembenemend uitzicht op de Griekse natuur. Dit kleinschalige complex, dat bestaat uit een studio en een appartement, ligt op de top van een heuvel. Hierdoor heb je een spectaculair uitzicht over de rustige, groene omgeving. Eigenaresse Roula zet zich in om het jou aan niets te laten ontbreken. Zij is dan ook altijd bezig, met de kippen, in de groentetuin of in de mooie bloementuin. Alles voor dé ultieme vakantieomgeving! Heb je ergens hulp bij nodig? Bel Roula en ze komt er direct aan om alles in orde te maken. Een betere service vind je nergens! De tuin, die vol hortensia’s en oleanders in bloei staat, is een heerlijke plek om echt even tot rust te komen.

Ligging & omgeving Appartement Huize Roula op Corfu

Deze vakantie accommodatie ligt centraal op het eiland. Juist door deze locatie kun je rondom genieten van een bijzonder uitzicht over de heuvels en al het groen. Het is dan ook vooral deze directe omgeving die inspirerend werkt als je echt wilt genieten van een rustige vakantie in Griekenland. De centrale ligging zorgt er ook voor dat je naar tal van dorpen en steden op het eiland kunt reizen voor leuke uitstapjes. Toch liever in de buurt genieten? Dan is een bezoek aan Stamatis zeker aan te raden. Dit is een taverna, te vinden op ongeveer 400 meter van het appartement, die bekend staat om de uitstekende gerechten tegen een vriendelijk tarief.

Appartement Huize Roula reserveren op de top van de heuvel!

Verblijven op de top van een heuvel biedt veel voordelen. Deze voordelen kun jij gaan ontdekken door een appartement in dit leuke complex te reserveren voor jouw natuurrijke vakantie in Griekenland. Zowel de studio als het appartement zijn huiselijk en sfeervol ingericht, voorzien van alle gemakken, maar zonder poespas. Daarnaast zorgt Roula ervoor dat alles keurig schoon is. Je kunt in je eigen verblijf gebruik maken van een keuken met kookplaten, een koelkast, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Wil jij genieten van een rustige vakantie in de prachtige natuur van Corfu? Vergelijk dan nu online de prijzen en je kunt Appartement Huize Roula reserveren tegen een scherpe prijs!

Vergelijk de aanbieders

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Prijzen op de website: de prijzen op onze website zijn per persoon.
 

*Zoover Disclaimer: Corfu Gids toont de algemene score van Zoover. Deze beoordelingen komen van een externe bron, worden handmatig op onze website geplaatst en 1x per jaar (januari/februari) indien nodig aangepast. Aangezien de genoemde scores voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.