Corfu Gids > Accommodaties > Appartement > Billy & Sandra

Appartement Billy & Sandra Corfu

8
via Zoover*
vanaf
313
200m 200 meter van het strand
1000m 1000 meter van het centrum
  • Kleinschalig - Weg van de massa
  • Vlakbij het strand (< 500 meter)
Boek nu bij Vakantie Discounter
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Verblijven op het Griekse eiland Corfu én genieten van de vrijheid van je eigen appartement? Dan zit je bij Billy & Sandra Appartementen goed. Neem een duik in het zwembad, wandel naar het strand, geniet van de mooie natuur en bezoek de Griekse badplaats Sidari. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Rondom Billy & Sandra Appartementen zijn verschillende winkeltjes, restaurants en cafés te vinden. Op ca. 200 m ligt het strand. Hier zijn (tegen betaling) ligbedden en parasols beschikbaar. De populaire badplaats Sidari vind op ca. 1 km. Je bent hier aan het goede adres voor een breder scala aan restaurants, winkels en cafés. Ook kun je de Canal D’amour, het kanaal van de liefde, bezoeken. Loop hier over de houten bruggen en bewonder de prachtige zandrotsen.

Meer van Corfu zien tijdens een vakantie in Billy & Sandra Appartementen? Huur een auto of boek een excursie. Het eiland staat bekend als een van de groenste van Griekenland; natuurliefhebbers zijn hier dan ook zeker op hun plek. Ook leuk; pak de boot naar de Diapontia eilanden.

Vergelijk de aanbieders

vanaf 313
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Prijzen op de website: de prijzen op onze website zijn per persoon.
 

*Zoover Disclaimer: Corfu Gids toont de algemene score van Zoover. Deze beoordelingen komen van een externe bron, worden handmatig op onze website geplaatst en 1x per jaar (januari/februari) indien nodig aangepast. Aangezien de genoemde scores voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.