Hotel Mimosa Corfu

8.6
via Zoover*
vanaf
393*
*per persoon, incl. vlucht
1m 1 meter van het strand
1m 1 meter van het centrum
  • Direct aan het strand gelegen
  • In het centrum van Sidari gelegen
  • Geniet van de Griekse gastvrijheid
  • Modern ingerichte accommodatie
Boek nu bij Vakantie Discounter
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Hotel Mimosa op Corfu – Griekenland – aan het mooie Sidari Beach!

Wil jij tijdens een vakantie op Corfu het gevoel hebben dat je écht welkom bent? Het vriendelijke personeel van Hotel Mimosa ontvangt je met open armen en een brede glimlach. Hotel Mimosa is het voormalige Hotel Sentido en heeft in 2014 een volledige renovatie ondergaan. Er zijn twee zwembaden aanwezig en rondom deze fijne baden zijn meer dan voldoende ligbedden te vinden om uit te kiezen. Geniet hier uiterst ontspannen van het vakantiegevoel in de Griekse zon. Je krijgt er zeker snel een kleurtje van! Bij de poolbar kun je genieten van een verkoelend drankje, maar ook zeker van een fijne, gezellige sfeer!

Ligging & omgeving Hotel Mimosa op Corfu

Voor een traditioneel Grieks gerecht ben je altijd welkom in de sfeervolle, authentieke tavernes die je al na een korte wandeling tegenkomt. De wandeling naar het strand is zelfs nog korter. Je hoeft namelijk maar 20 meter te lopen naar het strand. Een ander zandstrand, namelijk Canal d’ Amour Beach, ligt in het centrum. Dit zandstrand bereik je na een wandeling van slechts 400 meter en is ook zeker de moeite waard. Op 200 meter van het hotel is een bushalte te vinden. Van hieruit kun je naar alle mooie plekken op het eiland reizen, van leuke en kleine dorpjes met een traditionele sfeer tot grote winkelcentra vol activiteiten en bezienswaardigheden.

Hotel Mimosa reserveren voor een ontspannen strandvakantie op Corfu

De gezellige kamers in dit mooie hotel zijn geschikt voor maximaal 3 personen. Tijdens de renovatie zijn de kamers moderner en luxer ingericht. De kamers zijn dan ook voorzien van diverse gemakken, zoals een waterkoker, een koelkast, een telefoon, televisie en airconditioning. Er is een televisie met Nederlandstalige zenders aanwezig en de badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en haardroger. Alle kamers hebben een eigen balkon of terras met meubilair. De kamers bieden een geweldig uitzicht op de directe omgeving (landzicht). Ben jij klaar om de warmte en gastvrijheid van de eigenaren van dit hotel te gaan ervaren? Je kunt Hotel Mimosa reserveren tegen de beste prijs Vergelijk nu alle prijzen online en boek!

Vergelijk de aanbieders

vanaf 393*
*per persoon, incl. vlucht
Bekijk / boek nu
vanaf 66*
*per verblijf, per nacht, excl. vlucht
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer: Beoordelingen van Zoover
De beoordelingen van Zoover die hier worden vermeld, dienen uitsluitend ter informatie. Deze zijn subjectief en kunnen variëren. Wij adviseren om voor de meest actuele informatie direct Zoover te raadplegen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze beoordelingen.

Disclaimer: Afstanden tot locaties
De afstanden tot het strand, restaurant, bushalte en andere vermelde locaties zijn verkregen via Google Maps. Deze informatie is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan variëren door actuele omstandigheden zoals verkeer en routeomstandigheden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte afstanden altijd exact zijn. Gebruik deze informatie op eigen risico en raadpleeg Google Maps voor de meest actuele en gedetailleerde routebeschrijvingen.

Disclaimer: Accommodatie informatie
Onze informatie is afkomstig van de website van de accommodatie. Bij gebrek aan een eigen website raadplegen wij de reisaanbieder voor details. Houd er rekening mee dat er soms verschillen kunnen zijn tussen de informatie op de website van de accommodatie en die van de touroperator.