Corfu Gids > Accommodaties > Hotel > Island Beach Panorama

Hotel Island Beach Panorama Corfu

400m 400 meter van het strand
1m 1 meter van het centrum
  • Kleinschalig - Weg van de massa
  • In het centrum van Kavos gelegen
  • Vlakbij het strand (< 500 meter)
  • Adults only - Alleen voor volwassenen
Op dit moment geen aanbieders
Bekijk alternatieven

Hotel Island Beach Panorama op Corfu – Griekenland – Adults Only!

Vier jij je vakantie in Griekenland het liefst in een hotel waarin alleen volwassenen welkom zijn? Dan kun je eens kennismaken met Hotel Island Beach Panorama. Je verblijft hier onder het mom van ‘Adults Only’, waardoor je de zekerheid hebt dat je tijdens je middagdutje niet wordt gestoord door spelende kinderen. Hier kom jij echt helemaal tot rust als je aan het zwembad plaatsneemt op een ligbedje, lekker onder een parasol. Geniet in de avonden van de zwoele Griekse zomerlucht en in de morgen van een continentaal ontbijt. Zo ben jij weer klaar voor een nieuwe dag vol rust, ontspanning en vakantieplezier.

Ligging & omgeving Hotel Island Beach Panorama op Corfu

Een korte wandeling brengt je naar een mooi zandstrand. Tegen een toeslag kun je hier gebruik maken van ligstoelen en parasols. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker zonnebaden op je eigen strandlaken. Hou jij van cultuur, historie, bezienswaardigheden, musea en vooral ook heel veel gezelligheid? Dan is het goed om te weten dat Corfu-Stad niet ver weg is. Natuurlijk ben je hier ook op de juiste plek voor een avondje stappen en plezier maken in de horecagelegenheden. Heb je een boodschap nodig? Supermarkten zijn er natuurlijk ook meer dan voldoende! Breng een bezoek aan het Achilleion paleis of laat je verrassen door de Griekse gastvrijheid op één van de gezellige terrassen. Eén ding is zeker: jij gaat je echt niet vervelen!

Hotel Island Beach Panorama reserveren voor pure ontspanning op Corfu

In dit hotel kun je verblijven in diverse accommodaties, zoals een standaard appartement of een studio. Alle verblijven zijn keurig verzorgd en worden mooi onderhouden. De badkamers zijn voorzien van een douche en elke kamer heeft een eigen balkon of terras met meubilair. Heerlijk om in alle rust bij te komen van een ontspannen, enerverende dag. Je kunt tegen betaling gebruik maken van airconditioning. Wil jij ook in een volwassen sfeer gaan genieten van een ontspannen vakantie in Griekenland? Kies dan voor een ontspannen verblijf in Hotel Island Beach Panorama op Corfu. Vergelijk nu online de prijzen en boek direct!

Vergelijk de aanbieders

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer: Beoordelingen van Zoover
De beoordelingen van Zoover die hier worden vermeld, dienen uitsluitend ter informatie. Deze zijn subjectief en kunnen variëren. Wij adviseren om voor de meest actuele informatie direct Zoover te raadplegen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze beoordelingen.

Disclaimer: Afstanden tot locaties
De afstanden tot het strand, restaurant, bushalte en andere vermelde locaties zijn verkregen via Google Maps. Deze informatie is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan variëren door actuele omstandigheden zoals verkeer en routeomstandigheden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte afstanden altijd exact zijn. Gebruik deze informatie op eigen risico en raadpleeg Google Maps voor de meest actuele en gedetailleerde routebeschrijvingen.

Disclaimer: Accommodatie informatie
Onze informatie is afkomstig van de website van de accommodatie. Bij gebrek aan een eigen website raadplegen wij de reisaanbieder voor details. Houd er rekening mee dat er soms verschillen kunnen zijn tussen de informatie op de website van de accommodatie en die van de touroperator.