Appartement Ionian Eye Corfu

vanaf
768*
*per persoon, incl. vlucht & huurauto
100m 100 meter van het strand
300m 300 meter van het centrum
  • Inclusief huurauto
  • Kleinschalig - Weg van de massa
  • Vlakbij het strand (< 500 meter)
  • Adults only - Alleen voor volwassenen
  • Vlakbij Messonghi centrum (< 500 meter)
Boek nu bij By June
Aangesloten bij de ANVR & SGR
Controleer prijs Vergelijk meer aanbieders >

Zeezicht appartement Ionian Eye op Corfu – Griekenland

Een ontspannen vakantie in Griekenland, in een prachtige omgeving en zonder de onrust van kleine kinderen? Dan kies je voor een verblijf in appartement Ionian Eye op Corfu! Hier kom je helemaal tot rust, terwijl je geniet van het uitzicht op de prachtig blauwe zee en de imposante bergen. Het ruisen van de golven wordt niet verstoord door enthousiast spelende kinderen, want kleine kinderen tot 10 jaar mogen niet verblijven in deze adults friendly accommodatie. Ga liggen bakken in de zon, terwijl je ronddobbert op je luchtbed in het grote ‘infinity’ zwembad, of ga aan de rand van het zwembad relaxen in de schaduw van de houten cabanas. Trek in een verkwikkende kop koffie of thee, in een sfeervolle cocktail of een lekkere smoothie? De poolbar heeft alle drankjes waar jij blij van wordt! Reserveer nu jouw vakantie in dit mooie complex in Messonghi, op Corfu in Griekenland!

Ligging & omgeving appartement Ionian Eye op Corfu

Vanuit deze accommodatie zie je het prachtige strand van Messonghi al liggen. Loop slechts 80 meter en je voelt het zand al kriebelen onder je tenen! Dit strand is heerlijk rustig. Liever even wat gezelligheid om je heen en direct shoppen voor leuke souvenirtjes? Dan loop je in 10 minuutjes naar het sfeervolle centrum van Messonghi. De plaatselijke bakker maakt de lekkerste croissantjes, dus vergeet zeker niet om hier eens je verse ontbijtje te halen! Binnen een straal van 5 kilometer om het complex vind je onder meer Romeinse baden, Boukari Beach en Issos Beach. Geen zin in een lange wandeling? Er zit een huurauto bij het appartement! Als je toch onderweg bent… met 45 minuutjes rijden sta je in Corfu-Stad!

Appartement mét zeezicht

De sfeervolle appartementen van Ionian Eye zijn recentelijk gerenoveerd en bieden alle comfort voor een zorgeloze én betaalbare vakantie in Griekenland. Uiteraard hebben de appartementen een goed ingerichte kitchenette. Ontspan op je eigen balkon met meer of minder zeezicht, afhankelijk van het kamertype. Ben jij ook zó toe aan een ontspannen vakantie in Griekenland? Boek nu jouw appartement Ionian Eye in Messonghi, op Corfu!

Vergelijk de aanbieders

vanaf 768*
*per persoon, incl. vlucht & huurauto
Bekijk / boek nu
vanaf 128*
*per verblijf, per nacht, excl. vlucht
Bekijk / boek nu

Heb je een vraag, opmerking of suggestie over dit artikel? Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer: Beoordelingen van Zoover
De beoordelingen van Zoover die hier worden vermeld, dienen uitsluitend ter informatie. Deze zijn subjectief en kunnen variëren. Wij adviseren om voor de meest actuele informatie direct Zoover te raadplegen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze beoordelingen.

Disclaimer: Afstanden tot locaties
De afstanden tot het strand, restaurant, bushalte en andere vermelde locaties zijn verkregen via Google Maps. Deze informatie is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan variëren door actuele omstandigheden zoals verkeer en routeomstandigheden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte afstanden altijd exact zijn. Gebruik deze informatie op eigen risico en raadpleeg Google Maps voor de meest actuele en gedetailleerde routebeschrijvingen.

Disclaimer: Accommodatie informatie
Onze informatie is afkomstig van de website van de accommodatie. Bij gebrek aan een eigen website raadplegen wij de reisaanbieder voor details. Houd er rekening mee dat er soms verschillen kunnen zijn tussen de informatie op de website van de accommodatie en die van de touroperator.