Taxi

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 22 maart 2021

Taxi op CorfuCorfu Taxi & Transfer Services (C.T.T.S) is de grootste en meest betrouwbare taxi-dienstverlener op Corfu. Het bedrijf werd in 1983 opgericht en was één van de allereerste radio taxi netwerken van Griekenland. Ze bedienen 24/7 en het gehele jaar door de inwoners en bezoekers van Corfu.

Rijden er veel taxi’s rond?

Ja, er zijn meer dan genoeg taxi’s die allemaal voorzien zijn van de nieuwste technologieën. De chauffeurs zijn Engels sprekend, professioneel, deskundig en vriendelijk. Ze zijn bereid om aan alle verzoeken van de klanten te voldoen. Er zijn tevens speciale rolstoel taxi’s beschikbaar.

Welk telefoonnummer kan ik bellen om een taxi te bestellen?

Heb je een taxi nodig, dan kun je bellen met +30-26610-33811. Overal zie je wachtende taxi’s staan, je kunt gerust een chauffeur aanspreken en vragen of hij “vrij” is. De belangrijkste taxistandplaats bevindt zich in het midden van de Esplanade.

Wat kost gemiddeld een taxirit?

De meeste taxichauffeurs gebruiken de meters niet, spreek daarom duidelijk een prijs af vóórdat de rit begint. Zo voorkom je dat je aan het eind ineens een hogere prijs moet betalen.

Waar vind ik het hoofdkantoor?

Het hoofdkantoor zit in Corfu-stad. Daarnaast hebben ze servicepunten en taxi-stations op de luchthaven van Corfu en in de haven van Corfu.

Waar zit het kantoor op de luchthaven?

Je vindt de bemande balie van CorfuTaxi in de aankomsthal. Wanneer je de aankomsthal verlaat zit het kantoor aan de linkerkant.

Kun je ook een sightseeing tour boeken bij de taxi?

Jazeker, ze bieden vele tours aan. Hun lokale expertise en vriendelijkheid maken jouw Corfu Sightseeing Tour het beste deel van jouw cruise of vakantie.

Kunnen ze me ook naar het strand brengen?

Dat kan zeker. Geef het strand van jouw keuze door en ze brengen je er op het gewenste tijdstip naar toe en halen je op een vooraf afgesproken tijdstip weer op om terug te keren naar jouw cruiseschip of accommodatie. Ze bieden een zeer betrouwbare service tegen zeer bescheiden prijzen.