Knoflookbrood

Knoflookbrood
  • Gang: bijgerecht
  • Aantal personen: 6-personen
  • Bereidingstijd: 10-20-minuten
  • Over het gerecht:

    In Griekenland is knoflookbrood (σκορδόψωμο) een van de veel gebruikte voorgerechten in een restaurant.

    Ingrediënten:

    1 klein stokbrood, 4 tenen knoflook (geperst), handje gehakte peterselie, 75 g zachte boter. Evt. feta en tomaat.

    Bereidingswijze:

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Maak schuine inkepingen in het brood, maar snijd het niet helemaal door. Mengde knoflook, peterselie en boter. Verdeel het over het brood. Wikkel het in aluminiumfolie en bak het 10 minuten. Je kunt er eventueel ook nog stukjes feta en tomaat op doen.

    Ook leuk om te lezen:

  • Bekijk het aanbod Corfu Accommodaties: naar appartementen > | naar hotels > | naar villa's >
  • Top 3 Corfu zonvakantie aanbieders: Suanweb > | de Vakantiediscounter > | Tjingo >
  • Leuk artikel? Like en deel het!

    Vind je dit artikel leuk? Of heb je een vraag? Laat het mij in een reactie hieronder weten.

    Je plaatst een reactie als gast (jouw e-mailadres zal nooit openbaar gemaakt worden)

    Musthaves voor jouw Corfu vakantie!

    Wandelen op Corfu

    Wandelen op Corfu

    met 21 rondwandelingen
    Nederlandstalig
    paperback € 16,95
    ANWB Extra

    ANWB Extra

    + grote kaart
    Nederlandstalig
    paperback € 10,95
    Wat en Hoe

    Wat en Hoe

    + hoogtepunten Corfu
    Nederlandstalig
    paperback € 16,95
    Kaartgids

    Kaartgids

    combi van kaart en gids
    Nederlandstalig
    paperback € 10,99