Kommeno op Corfu | Griekenland

Kommeno

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 13 juni 2021

Kommeno op Corfu

Door Eddie Kastamonitis

Ontdek Kommeno op het Griekse eiland Corfu

Kommeno is een badplaats en ligt in Midden-Corfu (Corfu | Griekenland) op 12 kilometer van Corfu-stad. Kommeno is niet echt een plaats te noemen. Het is meer een mooi gelegen kuststrook met wat toeristische bebouwing van o.a. hotels en wat bars en winkels. Het ligt tussen de badplaatsen Gouvia en Dassia. Het is dé elitewijk van Corfu met prachtige kronkelende straatjes, eeuwenoude olijfbomen, verborgen strandjes en prachtige vergezichten over zee. Kommeno is een aanrader voor een ieder die het beste van Corfu wil en om te genieten van het prachtige uitzicht op de zee en het schilderachtige schiereiland. In Kommeno staat een schattig wit kerkje, de Ip.p.nti kerk. Dit kerkje is gelegen op een eiland dat verbonden wordt met het land door een smalle strook land.

Het strand van Kommeno is zandig en is de ideale bestemming voor degenen die liever in rust en stilte genieten op vakantie! Op het strand zijn er ligstoelen en parasols en in de omgeving vind je diverse restaurants, snackbars en hotels waar je kunt ontspannen en de lokale keuken proeven!

Vakanties naar Kommeno op Corfu

Goedkope vakantie naar Kommeno? Bekijk nu het aanbod en vergelijk de beste prijzen!

Groot aanbod accommodaties
Betaal nooit teveel
Veilig & snel online boeken

Hoe bereik ik Kommeno?

Hieronder vind je een kaart van Google Maps. Door op “route” te klikken kun je snel een routebeschrijving maken naar Kommeno.